- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πανελληνιονίκες οι Φλωρινιώτες αθλητές του ΑΘΛΟΣ Αντωνία Κροκαροπούλου και Ηλίας Μούλελης

Ο ΑΣΟ ΧΑΝΙΩΝ οργάνωσε έναν επιτυχημένο Πανελλήνιο, με αθλητές από όλη την Ελλάδα που ξεπέρασαν τους διακόσιους περίπου.

Οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ και της Φλώρινας του αθλήματος της Πρακτικής Σκοποβολής Αντωνία Κροκαροπούλου και Ηλίας Μούλελης βρέθηκαν, ακόμη μια φορά, στις πρώτες θέσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος όπλων χειρός που διεξήχθει στα Χανιά στις 8 και 9 Απριλίου 2023.

Η Αντωνία Κροκαροπούλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση στην Standard Ladies και γενική κατάταξη μεταξύ ανδρών και γυναικών 6η με 75 % του πρώτου Σκλάβη Αλεξάνδρου. Θεωρείται πλέον δεδομένη η συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα του Πανευρωπαϊκού, αφού η απόδοσή της την κατατάσσει σταθερά στην κορυφή.

Ο Ηλίας Μούλελης ο οποίος προπονεί τους αθλητές της πρακτικής σκοποβολής στη Φλώρινα, κατέκτησε την τρίτη θέση στην Production Optics Senior και 6η  γενικής κατάταξης με ποσοστό 94 % του πρώτου Παπά Αλεξάνδρου. Η συγκεκριμένη κατηγορία επέδειξε μεγάλο συναγωνισμό και πολλούς αθλητές επιπέδου.

Οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ ευχαριστούν τον σύλλογο τους για την αμέριστη στήριξη στην προσπάθεια και την PRO ARMORY SYSTEM Αφοί Καλκαντζάκου για τον εξοπλισμό τους και τα αναλώσιμα, χωρίς τα οποία θα ήταν αδύνατο να πρωτοστατούν στα αθλητικά δρώμενα της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής εντός και εκτός των συνόρων.

Ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, και εφαρμογή της προπονητικής διαδικασίας από τον Ηλία Μούλελη αλλά και η συνεχής βελτίωση και προσπάθεια των αθλητών του ΑΘΛΟΣ,  κυρίως όμως τα συνεχή αποτελέσματα σε πανελλήνιο επίπεδο καθιστούν αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η πρακτική σκοποβολή της πόλης μας προβάλλεται συστηματικά από αθλητές που ανήκουν σε σύλλογο της ΑΘΗΝΑΣ.

Ο στόχος της Εθνικής Ομάδας του Πανευρωπαϊκού Πρακτικής Σκοποβολής θα επιτευχθεί μετά τον τελευταίο πρωταθληματικό αγώνα που θα γίνει στην Ορεστιάδα αρχές Μαΐου.