- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πρέμιερ Λιγκ… Κι αν χτυπήσει;

Μπήκαμε Απρίλη. Είμαστε στην τελική ευθεία των μεγάλων πρωταθλημάτων και είπαμε να ξεψαχνίσουμε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στα ειδικά στοιχήματα, όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία θα παραθέσουμε, με κορωνίδα τη μάχη των πρώτων σκόρερ. Ας αρχίσουμε λοιπόν…

Αξίζει η κόντρα στο απόλυτο φαβορί

Ο Χάαλαντ σκοράρει σαν πολυβόλο με τη φανέλα της Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα κυνηγά την Άρσεναλ και για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν είναι πλέον το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Αυτό όμως θα το δούμε παρακάτω. Εδώ θα σταθούμε στην κούρσα για τον πρώτο σκόρερ. Ο Νορβηγός έχει βρει 28 φορές δίχτυα και είναι σίγουρα το πρώτο φαβορί για τον τίτλο με τη Σίτι να έχει ακόμη 11 ματς να δώσει. Γι αυτό και οι μπουκ τον δίνουν στο ελάχιστο 1.01. Στα ειδικά στοιχήματα παικτών όμως υπάρχουν πάντα παγίδες. Η κυριότερη από αυτές είναι να τραυματιστεί ο παίκτης πάνω στον οποίο έχεις ποντάρει.

Ποιος μπορεί να απειλήσει τον Χάαλαντ; Μα φυσικά ο Χάρι Κέιν. Ο Κόντε έφυγε από την Τότεναμ και ο αρχηγός πρέπει να βγει μπροστά (αρχηγός αφού είναι τραυματίας και ο Λορίς). Ο σούπερ σταρ των σπερς ζει μία ονειρική χρονιά για τον ίδιο. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον σύλλογο, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και στην εθνική. Η Τότεναμ είναι στην τετράδα και θέλει να κρατηθεί σε αυτήν για να παίξει και την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Pamestoixima η κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

Αν οι δύο παίκτες παίξουν τα ίδια παιχνίδια, ο Κέιν δεν προλαβαίνει τον Χάαλαντ. Αν όμως ο Νορβηγός χτυπήσει, έστω και ελαφρά, σε κάποιο ματς; Μην ξεχνάμε ότι η Σίτι έχει και Τσάμπιονς Λιγκ να παίξει. Αυξημένο το ρίσκο. Με λίγα λόγια το 18.00 στον Κέιν, ιδιαίτερα στη χρονιά που είναι ο Άγγλος, έχει μία αξία και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, για να γίνει η μεγάλη έκπληξη στο φινάλε.

Η μάχη του τίτλου

Άρσεναλ και Σίτι παίζουν μόνες τους. Υπάρχει ειδικό στοίχημα σε φορκάστ. Στο 1.55 με τους κανονιέρηδες πρώτους και τους πολίτες δεύτερους. Το αντίστροφο πληρώνει στο 2.40. Και μόνο ότι το ενδεχόμενο να μπει σφήνα η Γιουνάιτεντ πληρώνει πάνω από 100.00 δείχνει πόσο αδύνατο είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η μάχη της τετράδας

Η Γιουνάιτεντ δεν βγαίνει από αυτήν. Πρέπει να γυρίσουν πολλά πράγματα ανάποδα. Γι αυτό και δίνει μόνο 1.15 η έξοδος της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νιούκασλ ακολουθεί στο 2.10, ενώ η Τότεναμ μετά την αποχώρηση του Κόντε υποχώρησε στο 2.85. Η Λίβερπουλ παίζει στο 3.50 σε μία απογοητευτική χρονιά για την ομάδα του Κλοπ και η απίστευτη Μπράιτον παίζει στο 5.50.

Ποιος θα αποχαιρετήσει για την Τσάμπιονσιπ;

Η Σαουθάμπτον δίνεται αυτή τη στιγμή φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με απόδοση στο 2.90, ενώ έπεται η Μπόρνμουθ στο 3.00. Αμφότερες ξεκίνησαν με άλλες προσδοκίες, αλλά η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει ένα εξαιρετικά απρόβλεπτο πρωτάθλημα, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Από εκεί και πέρα έχουμε τις Νότιγχαμ, Έβερτον, Λιντς, Γουλβς, Λέστερ, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας να ακολουθούν.

Τσέλσι για εξάδα

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει και μία αναφορά στην Τσέλσι. Με ψώνια εκατοντάδων εκατομμυρίων και ένα απίστευτα ποιοτικό ρόστερ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Ο Πότερ δεν αποδείχτηκε μάγος, οι μεταγραφές δεν έχουν πιάσει και βολοδέρνει στη 10η θέση. Μπορεί άραγε να προλάβει την εξάδα, εκεί όπου βρίσκεται η ασταθέστατη Λίβερπουλ. Δεν είναι εύκολο, αν το πράξει όμως, τότε όποιος την έχει εμπιστευτεί θα πληρωθεί στο υψηλότατο 7.00. Δεν είναι και μικρή απόδοση όταν μιλάμε για έναν σύλλογο με αυτή τη φανέλα και με αυτό το ρόστερ. Μία αντεπίθεση στο φινάλε μπορεί να κάνει ρεαλιστικό αυτόν τον στόχο.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ