- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Σκαρφάλωσε» στην 2η θέση ο Ήφαιστος Φλώρινας

Άλλη μια νίκη με καθαρό σκορ 0-3 πέτυχε ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ μέσα στην ΚΑΒΑΛΑ, όπου σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της ΧΑΝΘ στην έδρα της Κομοτηνής είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Φλώρινας να ισοβαθμήσει με τους Θεσσαλονικείς στη 2η θέση της βαθμολογίας δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Στον αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλαμίτσας στην Καβάλα, οι γηπεδούχοι που ¨καίγονταν¨ κυριολεκτικά για βαθμούς, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις τρεις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, υπερέβαλαν εαυτόν προσπαθώντας να κάμψουν την ανωτερότητα των αθλητών της Φλώρινας και ως ένα σημείο στα δυο πρώτα σετ διεκδίκησαν τη νίκη. Όμως οι φιλοξενούμενοι με εξαιρετικά ποσοστά σε επίθεση και μπλοκ κατάφερναν μετά τους 15 πόντους να ξεφεύγουν από τους Καβαλιώτες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά οτι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των επικείμενων play off στα τέλη Απριλίου.

Για την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ταξιδεύει στα Γιάννενα, όπου την Κυριακή 9 Απριλίου στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ παραμονές της Κυριακής του ΘΩΜΑ, το πρωτάθλημα κλείνει με το ντέρμπι κορυφής στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, εκεί όπου ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Τα σετ του αγώνα ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ: 17-25, 19-25, 22-25

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Σιωτης)Πετριδης, Κλεπουσνιωτης, Ταμοζνικοβ, Αλεξακης, Γεωργιαδης, Κατσιαφλακας, Ρεμμος (λ) / Σαχινιδης, Παπαδοπουλος, Μπονιας, Παυλιδης, Κονσουλας (λ)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Γκολίτσης): Χατζοπουλος, Ρεμπούτζιας, Καλλέργης, Γαληρόπουλος, Καρακασίδης , Πηλιοκατερος ,Τσεμπερίδης (λ) / Πετρόπουλος, Αποστολου, Γρηγοριαδης, Χρυσαφης, Αντωνιαδης (λ)

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 2-3

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 0-3

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΧΑΝΘ 2-3

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 0-3

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΠΓΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-0

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3

Η βαθμολογία:

1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 52

2. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 47

3. XΑΝΘ 47

4. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 32

5. ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 31

6. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 30

7. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 28

8. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 22

9. ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 21

10. ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 19

11. ΠΓΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 17

12. ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 9