- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ρίβερ Πλεϊτ και Μπόκα Τζούνιορς: Διάσημοι Ποδοσφαιριστές

H Ρίβερ Πλέιτ και η Μπόκα Τζούνιορς είναι δύο από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Αργεντινή με φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αυτών ομάδων είναι πολύ έντονη και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ΛατινοΑμερικάνικα και όχι μόνο ντέρμπι.

ΓΗΠΕΔΑ

Το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ είναι το Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, που βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στη χώρα και αποτελεί έδρα της Ρίβερ Πλέιτ από το 1938. Έχει χωρητικότητα περίπου 70.000 θεατών και θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Το γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς είναι το Estadio Alberto J. Armando, που είναι επίσης γνωστόως La Bombonera. Βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και αποτελεί έδρα της Μπόκα Τζούνιορς από το 1940. Έχει χωρητικότητα περίπου 49.000 θεατών και είναι γνωστό για το σχήμα του που μοιάζει με μια σοκολατοθήκη. Είναι ένα από τα πιο διάσημα και εμβληματικά γήπεδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Δειτε εδω τα σημερινά προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

 

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Μερικοί από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ είναι οι εξής:

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι μία από τις πιο διάσημες ομάδες στον κόσμο και έχει παράγει πολλούς διακεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι:

Επιμέλεια : webfreebets.com

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |