- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δεκάδες πολιτικές ομιλίες του Στέφανου Μπίρου σε όλο τον νομό

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, ο κ. Στέφανος Μπίρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Π.Ε. Φλώρινας, έχει ήδη πραγματοποιήσει δεκάδες πολιτικές ομιλίες σε πολλές Τ.Κ. σε ολόκληρο τον νομό. Ανοιχτές ομιλίες, παρουσία πολλών συμπολιτών μας, έγιναν σε Μελίτη, Αμμοχώρι, Σιταριά, Βεύη, Λόφους, Υδρούσα, Άνω Κλεινές, Αναργύρους, Νεοχωράκι, Πολυπόταμο, Πέρασμα, Πέτρες ενώ αναμένονται και νέες ομιλίες σε Φιλώτα, Αετό, Άγιο Παντελεήμονα και Ξινό Νερό.

Πραγματοποίησε, επίσης, επισκέψεις στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου και στο Εργοστάσιο του Ξινού Νερού αναδεικνύοντας τον δημόσιο χαρακτήρα αυτών των επιχειρήσεων και το σπουδαίο έργο των εργαζομένων.

Σε όλες τις ομιλίες του ο κ. Μπίρος ανέπτυξε τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα βασικά ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως η ακρίβεια, το κόστος θέρμανσης, η αντιμετώπιση της μείωσης των μισθών και η ανεργία. Κυρίως, όμως, παρουσίασε τις πολιτικές του προτάσεις για την επόμενη μέρα της Φλώρινας, του Αμυνταίου και των Πρεσπών. Τις βάσεις για τις προτάσεις αυτές τις είχε θέσει κατά την διάρκεια της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης, γεγονός που εκτιμάται από όλους τους συμπολίτες μας.

Η ειλικρινής και εγκάρδια υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο του κ. Μπίρου είναι συγκινητική.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση. Ψηφίζουμε Στέφανο Μπίρογια να δώσουμε φωνή σε κάποιον που είναι ένας από εμάς και μπορεί να μας ακούσει.

Από το Γραφείο Τύπου

του Υποψήφιου Βουλευτή

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Φλώρινας

Στέφανου Μπίρου