- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Φλώρινας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την πράσινη μετάβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (video, pics)

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για επιχειρηματίες με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό (προϋπολογισμού 300 εκ. ευρώ) και την πράσινη μετάβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (προϋπολογισμού 700 εκ. ευρώ), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από το Επιμελητήριο Φλώρινας, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναλυτική παρουσίαση της κάθε δράσης από τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ και ακολούθησε συζήτηση πάνω στους προβληματισμούς που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι.

Να σημειωθεί πως για τη συμμετοχή στις δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν συγκεκριμένο ελάχιστο αριθμό Ετήσιων Μονάδων Εργασίας εξαρτημένης εργασίας κατά το ημερολογιακό έτος που προηγείται της υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης. Ειδικότερα: