- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ελλάδα Φλώρινας πάει… Εθνική!

Ένα μοναδικό τριήμερο για την Ελλάδα Φλώρινας έρχεται τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 16 όπου η ακαδημία μας θα ταξιδέψει για την Αθήνα, σε ένα τριήμερο που υπόσχεται πλούσιες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές στους νεαρούς αθλητές μας αλλά και σε γονείς και προπονητές.

Το ποδόσφαιρο είναι το κύριο συστατικό αυτής της εκδρομής, πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε;! Με φιλικούς αγώνες με την «Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μαρκό» και αποκορύφωμα την επίσκεψη – ξενάγηση στην OPAP Arena, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, που αποτελεί στολίδι όχι μόνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά γενικά για τον αθλητισμό της χώρας μας. Συνέχεια, με την παρακολούθηση του πολύ κρίσιμου αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι αθλητές μας έτσι θα ζήσουν τον παλμό του αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βλέποντας από κοντά και τα είδωλα τους.

Αθήνα όμως, σημαίνει και πολιτισμός. Έτσι, μια ξεχωριστή και διδακτική εμπειρία της ακαδημίας μας θα είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Διεθνής πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για την Αθήνα και την Ελλάδα. Ένας δημόσιος χώρος, με ελεύθερη πρόσβαση και διαπλαστική συμμετοχή του κοινού σε ένα πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, περιβαλλοντικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων.

Οι στιγμές όμως, δεν σταματούν εδώ. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ένα εντυπωσιακό δημιούργημα, το εκτείνεται σε μια συνολική έκταση 200 στρεμμάτων, φιλοξενώντας περισσότερα από 2.000 ζώα, από 290 διαφορετικά είδη μας περιμένει για στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό ζωολογικό πάρκο στην Ελλάδα, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και ξεχωριστές στιγμές. Κάτι που αντικατοπτρίζει απόλυτα και το σύνθημα μας για αυτήν την εκδρομή » Ομάδα είναι οι στιγμές που ζούμε μαζί «. Και εμείς φέτος ζήσαμε πολύ όμορφες και δυνατές στιγμές που μας έκαναν ΟΜΑΔΑ!!

Υ.Γ. Σας το είχαμε πει, τα καλύτερα έρχονται … και δεν σταματούν εδώ …