- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του Αν. Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ο αναπληρωτής Διευθυντής της ΔΔΕ Φλώρινας εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Με τις πανελλαδικές εξετάσεις κλείνει ο κύκλος της μαθητικής σας ζωής και ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες και καινούριες προκλήσεις. Αντιμετωπίστε λοιπόν τη διαδικασία με υπομονή, ψυχραιμία  και αισιοδοξία. Εξάλλου οι πανελλαδικές είναι μόνο ένας σταθμός στη ζωή σας, οι προκλήσεις είναι διαρκείς, δεν εξαντλούνται σ’ αυτή τη δοκιμασία και προσφέρονται πολλές δυνατότητες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

 Αξιοποιείστε τις γνώσεις που πήρατε όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο. Με καθαρή σκέψη και χωρίς άγχος ολοκληρώστε τη προσπάθειά σας. Ευχόμαστε ολόψυχα να υλοποιηθούν οιστόχοι σας και να ευοδωθούν οι κόποι σας.Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας και η Διεύθυνση θα είμαστε όλοι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που πλαισιώνουν τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα και ευχόμαστε καλή δύναμη.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής
Τόνας Ζαχαρίας