- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ ξανά στην κορυφή της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής

Οι αγώνες του Εθνικού Κυπέλλου πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός 2023 ολοκληρώθηκαν με τον αγώνα L3 που διοργανώθηκε άριστα από τον ΣΚΟΟΡ στην Ορεστιάδα στις 6 και 7 Μαΐου.

Ο Ηλίας Μούλελης ανέβηκε  στο 1ο σκαλί του βάθρου στην Production Optics Senior και στο 2ο στην Overall με την ελάχιστη διαφορά του 1.5% του Αλέξανδρου Παπά ο οποίος ξεδίπλωσε το ταλέντο του και άξια νίκησε.

Η Αντωνία Κροκαροπούλου κατέκτησε την 5η θέση Overall στην Standard με 78% του Αλέξανδρου Σκλάβη, ένα καταπληκτικό ποσοστό για την προπονητική της ηλικία, ενώ ήταν όπως συνηθίζει 1η στις Γυναίκες.

Το επερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Στέργιος Βασιλειάδης αγωνίζεται στα Γιάννενα για αγώνα του Εθνικού Κυπέλλου πρακτικής σκοποβολής λειόκανου όπλου (καραμπίνα), ο οποίος για το πρωτάθλημα του 2022 κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία Standard Manual. Οι αθλητές των όπλων χειρός  θα αγωνιστούν στις 18 και 19 Μαΐου  σε αγώνα L3 με παγκόσμια συμμετοχή στην Κόρινθο.

Την προσπάθεια των αθλητών της πρακτικής σκοποβολής της Φλώρινας στηρίζει ο  ΑΘΛΟΣ : Αθλητικός Όμιλος Σκοπευτικός με έδρα την Αθήνα.