- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παιδικά Κοσμήματα: πολύχρωμες προτάσεις για κάθε περίσταση

Τρισχαριτωμένα και πολύτιμα… τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδικού είναι σαν τις αναμνήσεις και ό,τι άλλο τους δίνεται με αγάπη. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δώρα που μπορούν εύκολα να ξεκινήσουν μία νέα παράδοση για τις κατοπινές γενιές είναι τα παιδικά κοσμήματα. Είτε είστε γονείς, νονοί, συγγενείς ή οικογενειακοί φίλοι, το συγκεκριμένο δωράκι είναι κάτι που από τη μια, θα στολίζει την κουκλίστικη παρουσία του παιδιού και από την άλλη, θα αποτελεί ένα πολύτιμο ενθύμιο στην ενήλικη ζωή του. Στο σημερινό μας άρθρο σας προτείνουμε τις πιο ευφάνταστες και μοδάτες επιλογές για τη μικρή κυρία και τον μικρό σας κύριο.

Μετά το πρώτο κόσμημα του μωρού σας που δεν είναι άλλο από τον βαφτιστικό σταυρό, έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε τα σύνολα εξόδου με όμορφα αξεσουάρ αξίας. Λεπτά βραχιόλια με διακριτικά σχέδια, κλασικές ταυτότητες, χαριτωμένα κρεμαστά και μοναδικές παραμάνες είναι τα πιο δημοφιλή είδη κοσμημάτων για μικρά παιδιά. Τα αξεσουάρ είναι μία ευκαιρία για διασκεδαστικές συζητήσεις σχετικά με την ομορφιά και ό,τι άλλο χωράει η φαντασία του παιδιού σας.

Ειδικά για τα κορίτσια των οποίων το πιο πολυπόθητο κόσμημα φαίνεται να είναι τα σκουλαρίκια, οι επιλογές είναι γαργαλιστικά ευφάνταστες. Από τα κλασικά μονόχρωμα λουλούδια και ζωάκια έως πολύχρωμα φρουτάκια και ζαχαρωτά, η γκάμα των επιλογών σας για τα μικροσκοπικά αυτιά του κοριτσιού σας είναι εντυπωσιακή. Είτε είναι το πρώτο ζευγάρι σκουλαρίκια είτε μία ακόμη προσθήκη στην παιδική κοσμηματοθήκη το μόνο σίγουρο είναι πως ο ενθουσιασμός του παιδιού θα είναι πάντα μεγάλος και θα γεμίζει την οικογένεια με χαρά και πλατιά χαμόγελα. Επιπλέον ένα δαχτυλιδάκι από πολύτιμο μέταλλο μπορεί να είναι όχι μόνο ένα μόνιμο στολίδι στην εμφάνιση του κοριτσιού αλλά και το πρώτο μάθημα στην αξία των κοσμημάτων και της προσωπικής αισθητικής.

 Όμως και για τα αγόρια οι επιλογές σας κάθε άλλο παρά περιορισμένες είναι. Προσωπικά αγαπημένες μας είναι οι αγορίστικες παραμάνες. Μπορείτε να εμπλουτίσετε ή να παραλλάξετε την παραμάνα, προσθέτοντας σε αυτές κρεμαστά σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ανάλογα με το συνολάκι του μικρού σας και δημιουργώντας ένα μικρό «οπλοστάσιο» γλυκύτητας. Εξίσου δημοφιλής είναι η κατηγορία του βραχιολιού στα αγόρια που συνήθως αποτελούνται από λεπτές αλυσίδες σε χρυσό ή ασήμι με διακριτικά σχέδια στα κυρίαρχα χρώματα του μπλε, του τιρκουάζ και του πράσινου.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Kosmima24 που αφιερώνει μία ειδική κατηγορία στα παιδιά με μία εντυπωσιακή γκάμα από χειροποίητα κοσμήματα από την εξειδικευμένη ομάδα της. Τέλος αποκλειστικά στο Kosmima24 θα βρείτε τη συλλογή από χειροποίητα κρεμαστά με ζώδια για τους μικρούς μας φίλους. Τα προϊόντα της εταιρείας διακρίνονται για τις ασυναγώνιστες τιμές τους  και την υψηλή τους ποιότητα που εξασφαλίζει την ασφάλεια των παιδιών σας, και.  Επισκεφτείτε σήμερα το kosmima24.gr και βρείτε το επόμενο δώρο για παιδιά!