- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παρατείνεται η ανάδειξη νικητή στους ημιτελικούς του Ήφαιστου Φλώρινας (pics)

Άλλο ένα παιχνίδι (το 4ο της φετινής σεζόν) μεταξύ ΗΦΑΙΣΤΟΥ και ΧΑΝΘ κρίθηκε στο 5ο σετ, με τη ΧΑΝΘ αυτή τη φορά να είναι η νικήτρια της αναμέτρησης ισοφαρίζοντας τη σειρά των ημιτελικών σε 1-1.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο ΔΑΚ η ομάδα της Φλώρινας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με 0-1 σετ. Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ όμως ισορρόπησε το παιχνίδι και κέρδισε με 25-20 το 2ο σετ. Η ΧΑΝΘ δείχνοντας αποφασισμένη να μην απολέσει την τελευταία της ευκαιρία να ξαναστείλει τη σειρά των αγώνων στη Θεσσαλονίκη και προηγήθηκε εκ νέου με 1-2 σετ. Το 4ο σετ, το πιο αμφιλεγόμενο της αναμέτρησης, κατέληξε στα χέρια της Φλώρινας με σκορ 26-24 φέρνοντας έτσι την ισοφάριση σε 2-2.

Στο tie break, οι δυο ομάδες έφτασαν μαζί στο 9-9 αλλά η ΧΑΝΘ με περισσότερη ψυχραιμία κατάφερε να επικρατήσει με 11-15.

Πλέον οι δυο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου και ώρα 19:00 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ με τη νικήτρια ομάδα να εξασφαλίζει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Τα σετ : 15-25, 25-20, 21-25, 26-24, 11-15

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γκολίτσης): Γαληρόπουλος, Καλλέργης, Χατζόπουλος, Ρεμπούτζιας, Γρηγοριάδης, Πηλιοκατερός, Αντωνιάδης (λ) / Καρακασίδης, Χρυσάφης,  Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Γιάπης,Τσεμπερίδης (λ)

ΧΑΝΘ (Νανάς) : Ευγενίδης, Τερζόγλου, Πασχαλέρης, Ριβοσετι, Κοτορνος, Γκουγκουρας, Κομητούδης (λ) / Αστρινακης, Ψαρρης,  Μπαμπαλής, Τσιαναβας (λ)

Στον άλλον ημιτελικό ο ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης κέρδισε τον Έβρο Σουφλίου με 3-1.