- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Πρακτική Σκοποβολή Όπλων Χειρός: Βάθρο και τρίτη θέση για την Κροκαροπούλου, τέταρτη θέση και Εθνική ομάδα για τον Μούλελη

Οι διακρίσεις των αθλητών της πρακτικής σκοποβολής της Φλώρινας συνεχίζονται, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο.

Στον αγώνα CANAL CHALLENGE 2023 συμμετείχαν οι Φλωρινιώτες σκοπευτές του ΑΘΛΟΣ με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για έναν αγώνα υψηλού επιπέδου με συμμετοχή περίπου 450 αθλητών από όλον τον κόσμο και διοργανωτή τον Όμιλο Αθλητικής Σκοποβολής Κορίνθου.

Ο αγώνας αυτός είναι test event για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπλων χειρός πρακτικής σκοποβολής EHC 2023 που θα διοργανωθεί στο ίδιο σκοπευτήριο τον επερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Αντωνία Κροκαροπούλου κατάφερε με εξαιρετική απόδοση, αλλά αρκετά λάθη να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην Ladies Standard ξεπερνώντας πολύ καλύτερές της αθλήτριες, δείχνοντας έτσι ότι συγκεντρώνει εμπειρία και ετοιμότητα για το Πανευρωπαϊκό.

Ο Μούλελης κατέκτησε την τέταρτη θέση στην Production Optics Senior και την 20η Overall, ενώ ανακοινώθηκε η εγκύκλιος από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος με την οποία επισφραγίζεται η επιλογή του στην Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό.

Οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ της Φλώρινας άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει όραμα, θέληση και κυρίως γνώση και αθλητική εμπειρία η κατάκτηση στόχων που πριν λίγο καιρό φάνταζε αδύνατη, μπορούν να επιτευχθούν.

Είναι γεγονός ότι η πρακτική σκοποβολή ξεκίνησε, αναπτύσσεται και εκπροσωπείται στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής σκοποβολής από τον προπονητή και τους αθλητές του ΑΘΛΟΣ στην Φλώρινα.