- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σταύρος Παπασωτηρίου: «Στη νέα νίκη για την παράταξη και τη χώρα, να κάνουμε επιτέλους τη Φλώρινα πρωταγωνίστρια»

Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Παπασωτηρίου.

Ο κ. Παπασωτηρίου ξεκίνησε με επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και υπερασπιζόμενος το κυβερνητικό έργο, ενώ στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του για την Π.Ε. Φλώρινας υπογραμμίζοντας: «Είμαι σίγουρος πως μαζί θα πετύχουμε! Μαζί θα σαρώσουμε τα εμπόδια που μας δυσκόλεψαν την πρώτη τετραετία. Με εμπειρία αλλά και με τόλμη και ορμή  ζητώ την ψήφο σας, για να σας εκπροσωπήσω υπεύθυνα στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Πάμε όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας. Σας καλώ να αναρωτηθείτε: Είναι δυνατόν να αντιληφθεί τα προβλήματα και τις αγωνίες σας κάποιος που δεν είναι ένας από εσάς; Η απάντηση είναι όχι. Γι’ αυτό λοιπόν ζητώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Κάθε ψήφος μετρά. Καλώ τους πολίτες να ψηφίσουν έναν άνθρωπο δυνατό, με ψυχή, με πείσμα, βγαλμένο από την πραγματική κοινωνία. Έναν άνθρωπο πάνω από όλα καθαρό. Στη νέα νίκη για την παράταξη και τη χώρα, να κάνουμε επιτέλους την Φλώρινα πρωταγωνίστρια».

Αναλυτικά είπε στην ομιλία του:

«Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες, συμπολίτισσες και συμπολίτες

Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, γι’ αυτή τη ζεστή, αυτή τη συγκλονιστική υποδοχή. Σας ευχαριστώ για την εντυπωσιακή σας παρουσία. Βρισκόμαστε εδώ, γιατί μοιραζόμαστε αγωνίες, προσδοκίες, οράματα και πάνω απ’ όλα την ελπίδα. Την Ελπίδα για την αγαπημένη μας Φλώρινα, για ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Φλώρινα αποφάσισε, Νέα Δημοκρατία για μια τετραετία ακόμη. Βλέπω τον λαό της Φλώρινας αγωνιζόμενο και αποφασισμένο να κατοχυρώσει τις κατακτήσεις της τετραετίας της Νέας Δημοκρατίας, της τετραετίας της Προκοπής. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ Τιμή, χαρά και προπαντός ευθύνη και θέλω να σας διαβεβαιώσω, ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΏΝΤΑΣ όλες τις Φλωρινιώτισσες και όλους τους Φλωρινιώτες. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η φωνή σας θα είναι ηχηρή στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το αποψινό μήνυμα είναι συγκλονιστικό, είναι μήνυμα αγώνα,είναι μήνυμα νίκης.

ΧΑΙΡΕΤΏ με μεγάλη χαρά, αρχικά τους εκπροσώπους του κλήρου, που δίνουν το παρόν σε αυτές τις εκλογές, σε αυτές τις εκλογές που θα κερδίσει η ομαλότητα, η συνέπεια, η σταθερότητα, θα κερδίσει η Δημοκρατία.

ΧΑΙΡΕΤΩ πάνω από όλους και όλα τον λαό της Φλώρινας, της Φλώρινας που της αξίζει ένα καλύτερο αύριο, της Φλώρινας που η φωνή της δεν ακούστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο, ούτε στα πέτρινα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και στην τελευταία τετραετία. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε ΜΑΖΊ.

Δύο μέρες μας χωρίζουν από την 21η Μαΐου. Με την ψήφο μας θα δώσουμε μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην πρόοδο, για μία πατρίδα που θα βαδίζει υπερήφανη, σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά. Ο κύκλος αυτός που άνοιξε το 2019 θα ολοκληρωθεί και ας πέρασε από 40 κύματα. Πόσες δυσκολίες κληθήκαμε να υπερβούμε και να διαχειριστούμε αυτή την τετραετία; Τις μεταναστευτικές ροές του 2020, την πανδημία, την ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία, την παγκόσμια ακρίβεια, τις προκλήσεις των γειτόνων μας…

ΟΜΩΣ δεν λυγίσαμε, δεν λιγοψυχήσαμε, μείναμε όρθιοι και ενωμένοι.

Δεν θα μιλήσω για την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ασχοληθώ με το χθες. Τους ζήσαμε, τους μάθαμε και τους ξέρουμε πια. Ευτέλισαν αξίες, εξαθλίωσαν την ελληνική οικογένεια, απαξίωσαν και καταρράκωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια. Φτάνει πια! Η βλάβη που είχε προκληθεί στην εθνική οικονομία την τετραετία της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν βαθιά, ήταν μακρά. Όμως έγινε μια τεράστια προσπάθεια, για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα και το καταφέραμε. Ας θυμηθούμε ότι από τα εύκολα λόγια για «σκίσιμο των μνημονίων» και για «μονομερή διαγραφή του χρέους», ήρθαμε στο σήμερα, όπου το Eurοgrοup και το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας επισημαίνουν ότι οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Επιτροπής δείχνουν σημαντική οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα.

Η συνέπεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ορατή και στα εθνικά ζητήματα, θωράκισε και θωρακίζει τα σύνορά μας, τα ευρωπαϊκά σύνορα, ενίσχυσε την άμυνά μας.Ενίσχυσε την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας με την αναβάθμιση μέσων και την προμήθεια νέων σύγχρονων εξοπλισμών.Κατέστησε τις Ένοπλές Δυνάμεις συστατικό στοιχείο της διαχείρισης κρίσεων και καταστροφών.Αντιμετώπισε έξυπνα και στοχευμένα την εγκληματικότητα με επιχειρησιακές παρεμβάσεις. Θυμόμαστε όλοι τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η λαϊκή παράταξή μας τον Ιούλιο του 2019, θυμόμαστε τους σαφείς στόχους που είχε θέσει. Η κυβέρνησή μας τήρησε κατά γράμμα ό,τι υποσχέθηκε. Το κράτος μας είναι πιο φιλικό και ψηφιακό, η Ελλάδα έχει κύρος, έχει φωνή στο διεθνές προσκήνιο. Είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε την ελληνική δημιουργικότητα, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχω την τιμή και την χαρά να γνωρίζω 30 χρόνια.

Φίλες και φίλοι οι πλάτες των Ελλήνων πολιτών έχουν ελαφρυνθεί από βάρη 7 δις, οι πολίτες πληρώνουν χαμηλότερο ΕΝΦΙΑ, αυξήθηκε το αφορολόγητο, καταργήθηκε η εισφορά αλληλεγγύης και ουσιαστικά και ο φόρος γονικής παροχής. Δημιουργήθηκαν 300.000 νέες θέσεις εργασίες, πολλές από αυτές στην περιφέρειά μας, αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, πολύ παραπάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις. Αλλά και οι συνταξιούχοι μας είδαν μετά από 12 χρόνια αυξήσεις, κοντά στο 8%,  ενώ παράλληλα ενισχύθηκαν και όσοι αδικούνταν από τον περίφημο νόμο Κατρούγκαλου.

Η πατρίδα μας πλέον από σκορποχώρι έχει ενεργό συμμετοχή και συμβολή στο σχεδιασμό των νέων κοινών ευρωπαϊκών πολιτικών, ιδίως στα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, στην ευρωπαϊκή αντιμετώπιση κρίσεων και νέων προκλήσεων ασφάλειας. Η ναυπηγική και αμυντική μας βιομηχανία αναγεννάται, η ανεργία κινείται κάτω από 8% και στόχος για την επόμενη τετραετία είναι o μέσος μισθός να αγγίξει τα 1500 ευρώ και τα 950 ευρώ o κατώτατoς. Αλλά και στον πρωτογενή τομέα, που ενδιαφέρει τόσο την περιφέρειά μας, κάναμε ρεκόρ εξαγωγών τόσο στα αγροτικά, όσο και στα κτηνοτροφικά προϊόντα το 2022. Αναλογιστείτε πόσες δυνατότητες έχει ακόμα η περιοχή μας, η οποία δυστυχώς δεν είναι ακόμη τόσο γνωστή όσο θα θέλαμε και ως τουριστικός προορισμός. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς. Η λαϊκή μας παράταξη ό,τι υπόσχεται, συμπολίτισσες και συμπολίτες, το πραγματοποιεί. Δεν μπορείτε κύριε Τσίπρα να πείσετε πλέον κανένα Έλληνα και καμία Ελληνίδα.

Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον τομέα της υγείας. Το ΕΣΥ όχι απλά έμεινε όρθιο την εποχή του κορονοϊού, αλλά διπλασιάστηκαν οι μονάδες εντατικής θεραπείας, ενισχύθηκαν τα νοσοκομεία μας, ανακαινίσθηκαν τα κέντρα υγείας και αυξήθηκαν κατά 10% οι μισθοί στο εθνικό σύστημα υγείας. Για την παιδεία, 4.000 επιπλέον προσλήψεις εκπαιδευτικών φέτος, θα προστεθούν στις 25.000, ενώ αυξήθηκαν σημαντικά τα πειραματικά και πρότυπα σχολεία. Μέσα στον επόμενο χρόνο 36.000 διαδραστικοί πίνακες διδασκαλίας θα βρίσκονται σε κάθε δημόσιο σχολείο από την Ε΄ δημοτικού ως την Γ΄ λυκείου. Ωστόσο το μέτωπο της υγείας και της παιδείας παραμένει ανοιχτό.

Η Ελλάδα, συμπολίτισσες και συμπολίτες αλλάζει. Έχουμε το gov.gr μια ψηφιακή επανάσταση με ένα δισεκατομμύριο ηλεκτρονικές συναλλαγές, ενώ το 112 λειτουργεί και σώζει ζωές, τη στιγμή που η Αγγλία τώρα πειραματίζεται με το 112.

Γνωρίζω καλά ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται ούτε από τα μπαλκόνια, ούτε από προεκλογικά σποτάκια. Έχω χρέος και είμαι αποφασισμένος να εργαστώ, για να εξαφανιστούν οι κακές όψεις της δημόσιας διοίκησης. Μιλούμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν, αυτό το αφήνουμε στην αντιπολίτευση. Δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να μιλά για εφαρμόσιμο οικονομικό πρόγραμμα  και να αρνείται την κοστολόγηση αυτού από ανεξάρτητους φορείς, ενώ τώρα τελευταία έχει και το θράσος να το κοστολογεί μόνη της. Επιλέγουμε τη σύγκριση, από τη σύγκρουση. Να αποφασίσουν οι πολίτες ποιος μπορεί να διαχειρίζεται και να υπερβαίνει οποιαδήποτε κρίση και ποιος έχει την ικανότητα να παράγει ο ίδιος κρίσεις.

Επιθυμούμε μια Ελλάδα παραγωγική, δίκαιη, κοινωνική, ψηφιακή, περιβαλλοντικά πράσινη, φυσικά ο χάρτης της πατρίδας μας την 21η του Μάη θα είναι μόνο γαλάζιος. Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά πως χωρίς μεσαία τάξη δεν υπάρχει ούτε ανάπτυξη, ούτε πρόοδος, ούτε ισχυρή κοινωνία ενεργών πολιτών που συμμετέχει πολιτικά, ούτε ανθεκτική δημοκρατία, για αυτό και η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να έχει ως στόχο την στήριξή της. Χωρίς μεσαία τάξη υπάρχει και πρόβλημα ανάπτυξης και πρόβλημα δημοκρατίας.Γνωρίζουμε πως ο κάθε Έλληνας, που έχει παιδιά, που έχει εγγόνια, ξέρει πώς διαμορφώνεται o οικογενειακός προϋπολογισμός. Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αυξήσει το οικογενειακό επίδομα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις εργοδοτικές εισφορές και αυξάνοντας το αφορολόγητο, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις οικογένειες με παιδιά. Τα τεκμήρια, ένας άδικος φόρος, θα μειωθούν κατά 30% από το 2025. Θέλω όμως να τονίσω και το εξής: θα παραταθεί η επιστροφή του ειδικού φόρου στα καύσιμα για τους αγρότες μας και μέσα στην τετραετία θα καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος για επαγγελματίες και αγρότες. Θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση, έναν ΣΥΡΙΖΑ, που σίγουρα μας έχει δείξει τι μπορεί να κάνει ως κυβέρνηση.Έκαναν ένα δημοψήφισμα. Έκαναν «κωλοτούμπα». Συμφώνησαν σε ένα τρίτο μνημόνιο.Επέλεξαν μάλιστα το σύνθημα «δικαιοσύνη παντού», ο κύριος Τσίπρας όμως δεν αποχωρίζεται τον στενό συνεργάτη του, τον καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο Νίκο Παππά, ενώ έχει το θράσος να δηλώνει άγνοια για τα τεκταινόμενα του ευρωβουλευτή τους. Η Ελλάδα δεν αντέχει πειραματισμούς, δεν αντέχει τις «Δήμητρες» του Βαρουφάκη,των κλειστών τραπεζών και των κεφαλαιακών ελέγχων, ούτε τα τοπικά νομίσματα του Τσακαλώτου. Η υποκρισία τους δεν έχει όρια, λοιδορούν την αριστεία και συνάμα θέτουν πρώτο στη λίστα Επικρατείας έναν καθηγητή του Χάρβαρντ. Μάλιστα ο κύριος Τσίπρας έχει και το θράσος να διατυμπανίζει πως δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις. Του απαντούμε σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους, σήμερα, από εδώ, από την Φλώρινα, από εδώ που ξεκινά η Ελλάδα: Δεν χρειάζεται κύριε Τσίπρα να παρακολουθείτε καμία Δημοσκόπηση, ελάτε εδώ, στην Φλώρινα, ελάτε να δείτε την ζωντανή δημοσκόπηση.Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα άρτιο σχέδιο για ολόκληρη την Ελλάδα, ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της περιφερειακής ενότητας της Φλώρινας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Πρόκειται για ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία μετασχηματίζεται σήμερα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από κάθε άλλη Περιφέρεια της χώρας. Κάνει ένα μεγάλο βήμα στο μέλλον με πυξίδα το σχέδιο δίκαιης μετάβασης.  Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει περισσότερα από 380 έργα, συνολικού ύψους τεσσάρων δισ. ευρώ για τη Δυτική Μακεδονία του 2030, που καθιστούν την περιοχή πρωταγωνίστρια και στην επόμενη φάση της ενεργειακής μετάβασης. Η όποια υποδομή φυσικού αερίου που δρομολογείται και χρηματοδοτείται σήμερα, όπως έχει ήδη επισημάνει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πρέπει να είναι έτοιμη να υποδεχτεί αύριο το υδρογόνο που είναι το καύσιμο του μέλλοντος, ΗΔυτική Μακεδονία θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιπλέον δεν πρέπει να λησμονούμε πως αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της περιφέρειάς μας να αλλάξει το παραγωγικό της μοντέλο και να αποτελέσει πρότυπο ευρωπαϊκής Περιφέρειας είναι και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με τμήματα που συνδέονται με την αγορά εργασίας και σύντομα θα το πλαισιώνουν και άλλες υποδομές.

Στρατεύτηκα λοιπόν κι εγώ σε αυτόν τον αγώνα μαζί με όλους εσάς, μαζί με τη Νέα Δημοκρατία. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος, γιατί απέδειξα ότι μπορώ να εκπροσωπήσω τον τόπο μου στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με καλωσόρισε στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης αυτής ιστορικής παράταξης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αξιοποιεί δυνάμεις που μπορούν συνδράμουν στο καλό του τόπου.Είμαι ένας άνθρωπος της δράσης, της αγοράς, ένας άνθρωπος που δοκιμάστηκε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και όμως στα χρόνια της δικής μου διοίκησης το Μποδοσάκειο καθίσταται το πρώτο «πράσινο» νοσοκομείο στην Ελλάδα, έχοντας αντιμετωπίσει με άρτιο τρόπο την πανδημία, πρωτοπορώντας σε όλους τους τομείς. Ο τόπος μας, η δική μας Φλώρινα απαιτεί συνέπεια λόγων και πράξεων, απαιτεί συμφωνία αλήθειας, απαιτεί έναν εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο ικανό να υπηρετήσει τα συμφέροντα του τόπου, που θα στέκεται δίπλα στο πολίτη, δεν θα είναι αδρανής και ακριβοθώρητος. Σίγουρα μένουν να γίνουν περισσότερα, πολλά περισσότερα, και για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

Η Φλώρινα μας, ο μαγικός τόπος της Ελλάδας έχει δεκάδες κρυμμένα μυστικά, καιρός να τα φανερώσουμε, να τα αναδείξουμε: την ελληνιστική πόλη,το παλιότερο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Ελλάδας, τις γαλήνιες λίμνες, το χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, το Νυμφαίο, μοναδικά καταφύγια άγριας ζωής, την ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου, όπου ακόμη και οι «εραστές» του καλού κρασιού μπορούν να περιηγηθούν σε κάποιο από τα πολυάριθμα επισκέψιμα οινοποιεία,«το Ξινό Νερό», με το μοναδικό φυσικό ανθρακούχο νερό στη χώρα. Βεβαίως, και η γαστρονομία αποθεώνεται στην περιφερειακή ενότητα της Φλώρινας, το κέντρο της γευστικής πολιτισμικότητας, της Φλώρινας των τεχνών και των πολιτισμών. Όλα αυτά δυστυχώς βρίσκονται στην αφάνεια, οι νέοι μας, τα παιδιά μας ξεριζώνονται από την ιδιαίτερή τους πατρίδα. Μόνον με προεκλογικά σποτάκια που κάνουν λόγο για έργα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ δεν αλλάζει δυστυχώς η καθημερινότητα του Φλωρινιώτη. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Φλώρινα είναι μια πόλη που δεν τρέφει τον σεβασμό και την προσοχή που της αρμόζει. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. Δεν αξίζει η Φλώρινά μας μια τέτοια αντιμετώπιση.

Φίλες και φίλοι,

Με ξέρετε και σας ξέρω. Γνωρίζετε καλά πώς πολιτεύομαι, τις προτεραιότητές μου, τον τρόπο με τον οποίο διεκδικώ λύσεις για τον τόπο μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μεταξύ μας μια ισχυρή σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Μια σχέση έργου και αποτελέσματος. Σας ζητώ αυτό τον αγώνα για τον τόπο μας να συνεχίσουμε να τον δίνουμε μαζί.

Ζητώ την στήριξή σας, ζητώ να δώσουμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ενωμένοι, τη μάχη των ιδεών, των επιχειρημάτων και των προτάσεων για τη Φλώρινά μας και τη χώρα.

Είμαι σίγουρος πως μαζί θα πετύχουμε! Μαζί θα σαρώσουμε τα εμπόδια που μας δυσκόλεψαν την πρώτη τετραετία. Με εμπειρία αλλά και με τόλμη και ορμή  ζητώ την ψήφο σας, για να σας εκπροσωπήσω υπεύθυνα στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Πάμε όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας. Σας καλώ να αναρωτηθείτε: Είναι δυνατόν να αντιληφθεί τα προβλήματα και τις αγωνίες σας κάποιος που δεν είναι ένας από εσάς; Η απάντηση είναι όχι. Γι’ αυτό λοιπόν ζητώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Κάθε ψήφος μετρά.

Καλώ τους πολίτες να ψηφίσουν έναν άνθρωπο δυνατό, με ψυχή, με πείσμα, βγαλμένο από την πραγματική κοινωνία. Έναν άνθρωπο πάνω από όλα καθαρό.

Στη νέα νίκη για την παράταξη και τη χώρα, να κάνουμε επιτέλους την Φλώρινα πρωταγωνίστρια.

Θα προσφέρω τις δυνάμεις μου στον πιο κρίσιμο αγώνα που δίνει η Πατρίδα μας. Πιστεύω πολύ στην υποστήριξή σας, για να είναι η  Φλώρινα, για να είναι η Ελλάδα ισχυρή τη Δευτέρα στις 22 Μαΐου.Ενωμένοι όσο ποτέ. Αποφασισμένοι όσο ποτέ.

Για όσα μας ενώνουν, για τον τόπο μας. Για μας και τα παιδιά μας. Για την Φλώρινα που αξίζει να σηκώσουμε ψηλότερα».