- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βιογραφικό της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Διαμάντως Κρητικού

Είμαι η Διαμαντούλα Κρητικού, γεννήθηκα στη Βεγόρα Αμυνταίου και έκτοτε κατοικώ, επιχειρώ και ζω με την οικογένειά μου στο ίδιο χωριό-στην ίδια περιοχή για την οποία αγωνίζομαι καθημερινά, αδιάκοπα και ακούραστα.

Από τις θέσεις της Αντιδημάρχου Αμυνταίου, της Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, του μέλους ΔΣ ΚΕΟΣΟΕ (Κλαδικός Εθνικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων), του μέλους των Προεδρείων της ΕΘΕΑΣ (Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) και της ΕΔΟΑΟ (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου & Οίνου) παραμένω δίπλα στους πολίτες, επαγγελματίες και νέους της περιοχής-διεκδικώντας πάντοτε τα συμφέροντά τους. Φτάνοντας τα πάσης φύσεως θέματά τους μέχρι την Κεντρική Διοίκηση της χώρας.

Στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου 2023, ως Υποψήφια Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες της Φλώρινας ζητώντας την ευκαιρία να εργαστώ με δυναμισμό, όραμα, διάθεση για συνεργασία με όλους τους ενεργούς συμπολίτες μου, κάνοντας σε όλους σαφές αυτό που πολύ εύστοχα διατύπωσε η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, λέγοντας πως η Ελλάδα δεν τελειώνει στην Φλώρινα, αλλά από εδώ ξεκινά!