- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης δράσεων δημιουργικής απασχόλησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και του Ερυθρού Σταυρού

Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 και ώρα 9:00 μ.μ. στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση προς όλες και όλους με αφορμή τη λήξη της πρώτης περιόδου των δράσεων δημιουργικής απασχόλησης που υλοποιούνται στο Κέντρο από το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Νεότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας και το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Νεότητας στο πλαίσιο της συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ του Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ. και του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού -Τμήμα Νεότητας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προβολή στο ευρύ κοινό της περιοχής μας αυτών των δράσεων δημιουργικής απασχόλησης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει απαγγελία ποιημάτων των φιλοξενούμενων παιδιών, προβολή της ευρωπαϊκής γωνιάς και παρουσίαση χορευτικών και με τη συμμετοχή και όλων των παρευρισκομένων υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «Μουσικόραμα».

Σας περιμένουμε όλες και όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

Από το Γραφείο Τύπου