- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας

100 χρόνια ΜΕΓΑΣ!!! Συνεχίζουμε δυναμικά παίρνοντας δύναμη από την παρουσία του κόσμου που αγκάλιασε την εκδήλωση και γέμισε τον προαύλιο χώρο του 3ου δημοτικού, στηρίζοντας την προσπάθεια του Δ.Σ. και όλων των παιδιών που συμμετείχαν ώστε να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

Να ευχαριστήσουμε τους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας κύριο Παπασωτηρίου Σταύρο (Νέα Δημοκρατία) και κυρία Θεοπίστη Πέτη Περκα (Σύριζα) για την παρουσία τους στην εκδήλωση όπως και τους υποψήφιους βουλευτές κύριο Λαβασίδη Λάζαρο (ΠΑΣΟΚ) και κύριο Κωττακιδη Γεώργιο (Σύριζα).

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Π.Ε. Φλώρινας και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Σωτήριο Βόσδου που τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση και για την πολύτιμη βοήθεια και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, τον Δήμαρχο κύριο Γιαννάκη Βασίλη τους αντιδημάρχους (ειδικότερα τον κύριο Χατζητιμοθέου Β., Γρηγοριάδη Ν και Φουδούλη Σ.) και τους υπαλλήλους του Δήμου για την παραχώρηση του προαύλιου χώρου, τραπεζοκαθίσματα, προβολείς, καθαριότητα κλπ.

Να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φλώρινας κύριο Ρόζα Κωνσταντίνο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου για την παραχώρηση και την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φλώρινας κύριο Αντωνιάδη Κ. που μας τίμησε με την παρουσία του, τους προέδρους Ακρίτα, Πολυπλατάνου και Σκοπιάς για την παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και υποσχόμαστε κάθε χρόνο και καλύτερα!