- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γνωριμία με το «Αέριο Φλώρινας» (video)

Ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες τη λειτουργία του στην πόλη της Φλώρινας το κατάστημα «Αέριο Φλώρινας» της εταιρείας New Generation Piping, το οποίο θα δραστηριοποιείται στον τομέα της εγκατάστασης λεβητών αερίου.

Αναλυτική ενημέρωση για όλη τη διαδικασία έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Κουλίδη, ο οποίος υπογράμμισε πως το «Αέριο Φλώρινας», συμμετέχοντας στη δράση εγκατάστασης λεβήτων αερίου, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την συμμετοχή και υλοποίηση του προγράμματος, με την πλήρη χρηματοδότηση των παρακάτω:

  1. Αίτηση και διαχείριση στη Δράση «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου στο Δήμο Φλώρινας».
  2. Έκθεση επιθεώρησης υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης.
  3. Εκπόνηση μελέτης και επίβλεψη κατασκευής εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.
  4. Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος καυστήρα λέβητα και των αντίστοιχων υλικών που θα απαιτηθούν.
  5. Διαδικασίες παράδοσης και τελικής πιστοποίησης εγκατάστασης φυσικού αερίου.

«Ουσιαστικά» τόνισε, «σκοπός μας είναι η ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών από την αρχή της αίτησης μέχρι και το «άναμμα» του καυστήρα, χρηματοδοτώντας εξολοκλήρου όλο τα έξοδα, χωρίς να απαιτείται κάποια προκαταβολή από τον πελάτη.

Όσον αφορά την ασφάλεια της εγκατάστασης και της λειτουργίας του λέβητα, ο κ. Κουλίδης σημείωσε πως η εταιρεία ακολουθεί τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής εφαρμόζοντας τα πρότυπα: ISO 9001: 2015, ISO 45001:2018, EN3834-2.

Τέλος, αναφορικά με τον εξοπλισμό ανέφερε πως η εταιρεία διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, έμπειρους τεχνικούς – υδραυλικούς και καταρτισμένους μηχανολόγους μηχανικούς. Σχετικά με τον λέβητα, είπε πως «έχουμε εξασφαλίσει την προμήθεια λεβήτων BAXI, ιταλικής κατασκευής. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες μάρκες, αν όχι την κορυφαία, στην Ελλάδα. Επιπλέον, με την ενασχόληση μας στην εγκατάσταση του κεντρικού δικτύου του φυσικού αερίου στην πόλη της Φλώρινας, γνωρίζουμε την πορεία και την πρόοδο των εργασιών και κατά συνέπεια προγραμματίζουμε έγκαιρα τις εργασίες εγκατάστασης στα σπίτια των πελατών μας».

Το κατάστημα «Αέριο Φλώρινας» βρίσκεται επί της Νικ. Χάσου & Στ. Δραγούμη γωνία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2385306747.

E-mail: info@aerioflorinas.gr

Site: www.aerioflorinas.gr, www.ngpiping.gr