- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ελλάδα Φλώρινας στην Αθήνα (pics)

«Ομάδα είναι στιγμές που ζούμε μαζί» και οι στιγμές που ζήσαμε στην Αθήνα, στην τριήμερη εκδρομή μας, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μας..

Η Ελλάδα πήγε Αθήνα για την Εθνική και η ομάδα μας μαζί με το νέο στολίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου την OPAP Arena, κατάφεραν να ανταμείψουν όλους μας με το παραπάνω. Η παρουσία μας ήταν τόσο όμορφη άλλωστε που γρήγορα η κάμερα της Εθνικής ομάδας την κατάλαβε γεμίζοντας τα social media της με την Ακαδημία μας…

Το ποδόσφαιρο όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Σάββατο πρωί και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Μαρκό, μας φιλοξένησε στην τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής της χρονιάς, όπου τα παιδιά μας άλλη μια φορά για φέτος έπαιξαν εξαιρετικά, ενώ παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια τους από έναν εκ των κορυφαίων «ξένων» του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Τόνι Σαβέβσκι.

Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε εδώ την απίστευτη στιγμή όπου τα παιδιά της ακαδημίας μας, στο τέλος του αγώνα της κ14 φώναξαν δυνατά το όνομα του συμπαίκτη τους που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το πρόγραμμα στην συνέχεια περιείχε βόλτες και ξεναγήσεις από το Καλλιμάρμαρο έως την Ερμού και την Ακρόπολη, όπου είδαμε μερικά απ τα πιο εμβληματικά σημεία της Αθήνας. Μια ξενάγηση που κράτησε ως την νύχτα και ολοκληρώθηκε με περίπατο εως το ξενοδοχείο μας.

Τελευταίο, αλλά όπως εξελίχθηκε «κρυφό διαμάντι» ήταν το Αττικό ζωολογικό πάρκο. Ζωάκια από κάθε μεριά της γης ήταν μπροστά στα μάτια μας, αλλά τεράστια και επιβλητικά άλλα μικρά και τρομακτικά… όλα ήταν εκεί, χαρίζοντας μας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Μια ομάδα ενωμένη, μια οικογένεια που ταξίδεψε μαζί απ την μια άκρη της Ελλάδος έως την άλλη. Σε ένα ταξίδι που όλοι συμμετείχαν ενεργά από την αναχώρηση μας το πρωί της Παρασκευής έως την άφιξη μας, το βραδάκι της Κυριακής.

Ευχαριστούμε τα παιδιά της ακαδημίας μας που ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και ο λόγος αυτής της εκδρομής.

Ευχαριστούμε τους γονείς που ήταν δίπλα μας και ελπίζουμε να πέρασαν όσο καλά περάσαμε και εμείς.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ελλάδας Φλώρινας για την αξέχαστη εμπειρία…