- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της ΠΕ Φλώρινας που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνέβαλαν στο να κρατήσουμε δυνάμεις σε μία εξαιρετικά δύσκολη εκλογική μάχη, δίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ένα από τα πιο θετικά αποτελέσματα πανελλαδικά.

Σε αυτόν τον αγώνα συνέβαλαν τα μέγιστα οι υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες ανιδιοτελώς αφιέρωσαν τους εαυτούς τους και μαζί με τα εκατοντάδες μέλη μας, φίλους και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας, κατάφεραν να αναδείξουν το πολιτικό μας ήθος, τις προγραμματικές μας θέσεις και τις αγωνίες για την υπεράσπιση των αναγκών της περιοχής μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας έδωσε έναν αγώνα με πάθος, ταπεινότητα, αξιοπρέπεια και πίστη σε κοινές αξίες κόντρα σε αρνητικούς συσχετισμούς. Αναμφίβολα, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τον πολιτικό μας χώρο και οφείλουμε να ξεκινήσουμε την αποτίμηση της πολιτικής μας στρατηγικής, των πεπραγμένων μας και να προχωρήσουμε στην ανασύσταση και συνδιαμόρφωση των πολιτικών μας προταγμάτων.

Οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση και να προχωρήσουμε σε γενναίες αποφάσεις και δομικές αλλαγές που παραπέμπουν στην πρόοδο και συμπυκνώνουν τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας στο δυστοπικό πλαίσιο που διανύει η χώρα μας. Έχουμε το ιστορικό χρέος να αναλύσουμε τις συνθήκες, να συνδιαμορφώσουμε και να ανανεώσουμε τον πολιτικό πόλο της Αριστεράς και της Προόδου που έχει ανάγκη ο τόπος. Από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και καμιά.

Ορθώνουμε το ανάστημά μας και συνεχίζουμε να ασκούμε μια δυναμική και προγραμματική αντιπολίτευση, με θέσεις, επιχειρήματα και προτάσεις. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα και μια Φλώρινα που μας αξίζει.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή

Οι Οργανώσεις Μελών

 ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας