- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Παράπονα για τις συνεχείς διακοπές ηλεκτροδότησης και επικοινωνίας στις κοινότητες Τριανταφυλλιάς, Ατραπού και Πολυποτάμου

Στις παραπάνω αναγραφόμενες Κοινότητες, εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σύνηθες φαινόμενο πλέον να διακόπτεται είτε η ηλεκτροδότηση, είτε η τηλεφωνική επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου σε περιπτώσεις κυρίως κακοκαιρίας αλλά και άλλων λόγων.

Για πόσο καιρό ακόμη θα συνεχιστεί όλο αυτό; Πώς είναι δυνατόν στην πόλη της Φλώρινας, όπου και εκεί σημειώνονται παρόμοια καιρικά φαινόμενα, να υπάρχει σχεδόν πάντοτε η δυνατότητα επικοινωνίας αλλά και ηλεκτροδότησης;

Είναι απολύτως απαράδεκτο εν έτη 2023, να υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας αλλά και ηλεκτροδότησης διαρκώς και για μεγάλο χρονικό διάστημα ώσπου να αποκατασταθούν, με τις όποιες συνέπειές τους! Πλέον, όλα αυτά καθίστανται απαραίτητα στην ζωή όλων. Εφόσον πληρώνονται, υπάρχει και η ανάλογη απαίτηση του καθενός, να παρέχονται καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου.

Οι αρμόδιοι καλό θα είναι επιτέλους να μεριμνήσουν για αυτές τις κοινότητες και να μην τις υποβαθμίζουν αδιαφορώντας για αυτές, επιλύοντας αρχικά, αυτά τα σημαντικά ζητήματα!

Οι ανάγκες τόσο της επικοινωνίας όσο και της ηλεκτροδότησης, καθίστανται εξαιρετικά σημαντικές για όλους, αλλά και απαραίτητες! Ιδικά σε χωριά όπως τα παραπάνω, όπου διαμένουν ηλικιωμένοι και χρειάζεται να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους!

Αναγνώστης+