- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Προβολή επιχειρήσεων και συλλόγων στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Φλώρινας

Η ψηφιακή μορφή του Δήμου Φλώρινας αναβαθμίζεται με την κατασκευή μιας ανανεωμένης και πιο λειτουργικής ιστοσελίδας, που σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση του διαδικτυακού κοινού.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας και επιθυμώντας την περαιτέρω προβολή και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, προσφέρεται η δυνατότητα προβολής των τοπικών επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος και των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία οι τοπικές επιχειρήσεις, όπως και οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι, να προβληθούν πέραν του τοπικού και σε ένα ευρύτερο κοινό, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες και τις δράσεις τους. Ταυτόχρονα δημιουργούνται ευκαιρίες ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, εξωστρέφειας της τοπικής κοινωνίας και ενίσχυσης της απασχόλησης.

Οι επιχειρήσεις και οι σύλλογοι, που θέλουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, καλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (επωνυμία, σύντομη περιγραφή, φωτογραφικό υλικό) στο mail: polprote@cityoflorina.gr μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023.