- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ελλάδα Φλώρινας: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ο πήχης ανεβαίνει και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά στην Ελλάδα Φλώρινας έχει ξεκινήσει ήδη με έντονο ρυθμό, μεγάλη όρεξη, πολλές εκπλήξεις και νέα πλάνα που έρχονται, ώστε να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό (εντός και εκτός γηπέδων ) στα παιδιά του συλλόγου μας στα πρότυπα των μεγαλύτερων ακαδημιών της Ευρώπης.

Εσύ θες να γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειάς μας, της Ελλάδας Φλώρινας;

Εάν ναι, τότε μην χάνεις χρόνο και κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ και έλα στην οικογένεια της ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Οι προπονήσεις του συλλόγου μας πραγματοποιούνται στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις μας στον αθλητικό πολυχώρο Tsotakis Place, που είναι ιδανικός και για τους γονείς ώστε να παρακολουθούν τις προπονήσεις των παιδιών τους με άνεση και ασφάλεια απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Τα γήπεδα μας είναι αρίστης ποιότητας και πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.

9 χ 9 φυσικός χλοοτάπητας

8 χ 8 φυσικός χλοοτάπητας

7 χ 7 συνθετικός χλοοτάπητας

6 χ 6 συνθετικός χλοοτάπητας

5 χ 5 συνθετικός χλοοτάπητας

Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει και αίθουσα για την προβολή ειδικού εκπαιδευτικού υλικού στους νεαρούς αθλητές μας, με σκοπό μια απολύτως ολοκληρωμένη εικόνα τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Προπονητές του συλλόγου μας είναι Πτυχιούχοι Προπονητές Ποδοσφαίρου, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού , με Άδεια Άσκήσεως Επαγγέλματος από την Γ.Γ.Α. και δίπλωμα uefa.

Από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στις εγκαταστάσεις μας θα υπάρχει μόνιμα, Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED), σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν ακόμα καλύτερες συνθήκες προφύλαξης αλλά και άμεσης επέμβασης σε έκτακτες περιπτώσεις.

Έλα κοντά μας, έλα μαζί μας, έλα στην παρέα μας.

 Τα αγωνιστικά τμήματα της επόμενης χρονιάς:

Κ6 (2018)

Κ8 (2016-2017)

Κ10 (2014-2015)

Κ12 (2012-2013)

Κ14 (2010-2011)

Κ15 (2009)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944537283 και 6987099791

«Ομάδα είναι οι στιγμές που ζούμε» μαζί και εμείς στην Ελλάδα Φλώρινας προετοιμαζόμαστε για μια μια ποδοσφαιρική χρονιά με πολύ δυνατές και μεγάλες στιγμές!

Ακολουθήστε μας σε Facebook και Instagram και μείνετε ενημερωμένοι για κάθε νέα δραστηριότητα μας.

Ακαδημία ποδοσφαίρου «Ελλάδα Φλώρινας»