- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενημέρωση από την εταιρεία «Φυσικό Αέριο Δήμου Φλώρινας» (video)

Το Φυσικό Αέριο Δήμου Φλώρινας είναι μία τοπική επιχείρηση που αποτελείται από συνεργεία της Φλώρινας και διαθέτει τεχνικό τμήμα με εξειδίκευση και εμπειρία.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Γιώργος Πάνος, αναφερόμενος στο ιστορικό της δήλωσε: «Είμαστε μία εταιρεία, η οποία έχει ιδρυθεί το 2000, ασχολούμαστε με το φυσικό βιομηχανικό αέριο πολλά χρόνια και ταυτόχρονα με υγραέρια και πιο δύσκολα καύσιμα. Έχουμε πάνω από 100 βιομηχανικές εγκαταστάσεις που συντηρούμε στη Βόρεια Ελλάδα και αυτό σημαίνει ότι η πείρα που έχουμε αποκτήσει, μαζί με την ποιότητα της εργασίας που μπορούμε να κάνουμε στο αέριο, είναι εγγύηση για τον πελάτη».

Ο κ. Πάνος σημείωσε ακόμα πως η εταιρεία έχει μηχανικούς μηχανολόγους, εργοδηγούς θερμοϋδραυλικούς και τεχνικούς αερίων, οι οποίοι είναι άριστα καταρτισμένοι στο φυσικό αέριο και σε κάθε δύσκολη μορφή αερίου καυσίμου. «Μπορούμε να αναλάβουμε όλο το έργο από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως η εταιρεία χρησιμοποιεί τα καλύτερα μηχανήματα του Γερμανικού οίκου Vaillant.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως «ο φορέας που φέρνει το αέριο είναι η ΔΕΔΑ, η οποία μας έχει επισημάνει να τονίσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με καμία άλλη εταιρεία που θα κάνει τις εσωτερικές εγκαταστάσεις. Και αυτό γιατί πολλοί χρησιμοποίησαν τα σήματα της ΔΕΔΑ».

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Πάνος στο παρακάτω video.