- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενημερωτικό event για το φυσικό αέριο από την εταιρεία FloGas και την ΖΕΝΙΘ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (κανόνια)

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Φλώρινας, Άγιου Παντελεήμονα, στην πλατεία Γεωργίου Μόδη (κανόνια), ο ενεργειακός σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας FloGas – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, διακεκριμένο μέλος του δικτύου Revma Plus, Ευάγγελος Σουγαράκης, θα φιλοξενήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στελέχη του μεγαλύτερου εναλλακτικού παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με 20ετή εξειδίκευση στην παροχή φυσικού αερίου στη Βόρεια Ελλάδα, της εταιρείας ΖΕΝΙΘ.

Ταυτόχρονα θα φιλοξενηθούν στελέχη της εταιρείας Revma Plus που με 500 συνεργασίες και 18 καταστήματα αποτελεί το μεγαλύτερου δίκτυο ενεργειακών συμβούλων στην χώρα. Σκοπός των παρευρισκομένων είναι η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής μας σχετικά με τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου που καταφθάνει τόσο στην πόλη μας όσο και στο Αρμενοχώρι και το Αμμοχώρι.

Σας προσκαλούμε στο χώρο μας και σας περιμένουμε για να συζητήσουμε διαδικασίες, απορίες και προβληματισμούς και να μοιραστούμε μικρές εκπλήξεις!!!