- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, και τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες των περιφερειακών ενοτήτων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας για την έμπρακτη στήριξη τους στην άμεση αντιμετώπιση ενός σοβαρού εκπαιδευτικού και κοινωνικού ζητήματος που αφορά  μαθητές/μαθήτριες  της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, οι φορείς της Περιφέρειας αποδέχτηκαν σχετικό αίτημα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για την κάλυψη της δαπάνης προμήθειας των ψυχομετρικών εργαλείων αξιολόγησης των μαθητών/μαθητριών από τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. της Δυτικής Μακεδονίας.

Χάρη στην άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το πρόβλημα της έλλειψης των εργαλείων αξιολόγησης και υποστηρίζεται το σημαντικό έργο των επιτροπών των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα αξιολόγησης, που υποβάλλονται από τους κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών στην Υπηρεσία.

H Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δυτικής Μακεδονίας
Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.