- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Λυγκηστές με αφορμή την τελετή λήξης των παιδικών χορευτικών ομάδων

Το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Λυγκηστές εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν για την πραγματοποίηση της τελετής λήξης των παιδικών χορευτικών ομάδων, που χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την ποιότητα και λαμπρότητα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και έκφραση ευγνωμοσύνης καταρχήν στα μέλη του Φορέα μας. Η “Οικογένεια των Λυγκηστών” μεγαλώνει σε μέγεθος και σε συνείδηση.

Στην Ιερά μονή Κλαδοράχης και τον φιλόξενο Πατέρα Ιωαννίκιο.

Τον πολιτιστικό σύλλογο του Ακρίτα και τον Κώστα Ηλίου.

Τις δασκάλες των παιδικών τμημάτων: Ήρα Κολώνη, Βίκυ Κωνσταντινίδου, Μαρία Αλεξίου.

Στα μέλη και τους εθελοντές που με ομόνοια,  αγάπη, σύμπνοια, εργατικότητα, όραμα και βέβαια ανιδιοτέλεια, προσφέρουν τα μέγιστα.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους Ειρήνη Κοντάριου, Ειρήνη Στόικου, Ηλία Βίτκα, Μίγκο Νικόλαο, Καραγεώργη Αναστασία, Τζαμπάζη Δημήτρη, Κωνσταντίνου Δημήτρη, Σίμο & Ξένια,  Ντίτουρα Χρήστο, Καραγιάννη Ηλία, Πετανίδη Αλέξανδρο, Βαγγέλη Στάιο, την οικ. Λυκούδη.

Το μουσικό συγκρότημα ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ.

Επίσης να ευχαριστήσουμε που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας τους κ. Σωτήρη Βόσδου Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, την κ. Φουδούλη Σοφία από τον Δήμο Φλώρινας, τον κ. Κωνσταντίνο Ρόζα πρόεδρο της Τ.Κ. Φλώρινας, τον κ. Φιλιππίδη Κωνσταντίνο πρόεδρο των Ενεργών Νέων Φλώρινας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους Βουλευτές μας, Πέτη Πέρκα και Σταύρο Παπασωτηρίου που λόγο ορκωμοσίας δεν παραβρέθηκαν αλλά απέστειλαν χαιρετισμό.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Κωνσταντίνου