- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συμέλα Γιαννιτσοπούλου: «Υπάρχουν Χρυσόψαρα εδώ;»

Πριν από λίγες ημέρες, στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αναρτήθηκε μια πρόσκληση-πρόκληση, σύμφωνα με την οποία τέθηκε το ερώτημα εάν οι υποψήφιοι για την θέση του Δημάρχου θα τοποθετηθούν και θα εκφέρουν άποψη για τη σύμβαση της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε.» με ιδιωτική εταιρία για την αποκλειστική διανομή.

Όσον αφορά την δική μας θέση, ό,τι μας βρίσκει αντίθετους με τις πεπραγμένες ενέργειες της απελθούσας Δημοτικής Αρχής και δεν υπηρετεί το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών, θα το αναδείξουμε και θα το θεραπεύσουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας, εφόσον οι Δημότες Αμυνταίου μας εμπιστευθούν και μας αναδείξουν νέα Δημοτική Αρχή. Η άγονη και στείρα κριτική και οι προσωπικές σκοπιμότητες δεν περιλαμβάνονται στην πολιτική φιλοσοφία της ομάδας μας, φυσικά την ίδια φιλοσοφία δεν δύναται να έχουν και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Παρ’ όλ’ αυτά, με έκπληξη διαβάσαμε όλοι τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωση – απάντηση από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Μαζί για τον Τόπο μας», όπου ο επικεφαλής του εν λόγω συνδυασμού εκφράζει την αντίθεσή του για την υπογραφή της επίμαχης σύμβασης με μοναδικό επιχείρημα την δέσμευση της επόμενης Δημοτικής Αρχής.

Ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει με κάποιο λογικό επιχείρημα, γιατί είναι αντίθετος με την τωρινή σύμβαση αποκλειστικής διανομής, όταν ο ίδιος κατά την θητεία του ως Δήμαρχος Αμυνταίου υπέγραψε αντίστοιχη, και αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος, σύμβαση αποκλειστικής διανομής της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. με επιχειρηματία η οποία δέσμευε με την υπογραφή του όχι μία, αλλά τρείς επόμενες Δημοτικές Αρχές, για δέκα ολόκληρα χρόνια και δεν είχε αίσια εξέλιξη για την ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Α.Ε. και τον Δήμο Αμυνταίου.

Πότε είχε δίκιο; Τότε ή τώρα; Ας το ξεκαθαρίσει πρώτα και μετά θα ακούσουμε τι έχει να μας πει.

ΔΕΝ υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ, συντοπίτες μας! Είμασταν όλοι εδώ και τους θυμόμαστε! Τους μάθαμε! Τους ξέρουμε! Οι πολιτικές φιλοδοξίες κάποιων δοκιμάστηκαν, απέτυχαν παταγωδώς και κρίθηκαν από εσάς. Ακόμα και σήμερα που επανέρχονται δεν άλλαξαν. Γυρολόγοι του χθες, καιροσκόποι του σήμερα, συνωστίζονται και διαγκωνίζονται γύρω από μια κατ’ επίφαση νεόκοπη παράταξη, πασχίζοντας μόνο για την προβολή τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη για ανάπτυξη, τεχνοκρατική Διοίκηση και συνεργασία με τους Δημότες για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο Δήμο Αμυνταίου.

Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου
Υποψήφιας Δημάρχου Αμυνταίου
Συμέλας Γιαννιτσοπούλου