- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών Φλώρινας: Πλήρης ετοιμότητα για την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου (video)

Απόλυτη ετοιμότητα έχουν τα μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Φλώρινας, σχετικά με την υλοποίηση του έργου εγκατάστασης συστημάτων φυσικού αερίου στην πόλη της Φλώρινας.

Όπως ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Παντελής Δαϊρετζής, όλα οι υδραυλικοί – μέλη είναι ειδικευμένοι, έχουν άδειες, και το κυριότερο θα είναι κοντά στους πελάτες και μετά την ολοκλήρωση του έργου, στο κομμάτι των συντηρήσεων.

Ο κ. Δαϊρετζής τόνισε επίσης, με έμφαση, πως το πρόγραμμα είναι δωρεάν και κανένα μέλος δεν θα ζητήσει χρήματα  από τους πολίτες. «Αναλαμβάνουμε το έργο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Από την αίτηση μέχρι και το άναμμα» σημείωσε.

Τέλος, σχετικά με την περίπτωση αφαίρεσης άλλων λεβήτων, ο κ. Δαϊρετζής δήλωσε πως το θέμα αυτό είχε τεθεί αρχικά, ωστόσο ο Σύνδεσμος έχει ζητήσει να μην ισχύσει, καθώς «δεν μπορεί να μην υπάρχει εναλλακτική λύση».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Σάββας Σαπαλίδης, δήλωσε πως «η εγκατάσταση αερίων καυσίμων είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε. Ο τοπικός Σύνδεσμος, με τους υδραυλικούς του, έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία και μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μιας και στην δυναμική του υπάρχουν τουλάχιστον 15 εργοδηγοί – υδραυλικοί με μεγάλη εμπειρία που μπορούν να υποστηρίξουν σωστά και σοβαρά το σύστημα των αερίων καυσίμων, του φυσικού αερίου, το οποίο ευελπιστούμε να τελειώσει και να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευόμαστε τα δικά μας χέρια, τους δικούς μας ανθρώπους, σε ένα δικό μας έργο. Θα είμαστε δίπλα, παρέχοντας την τεχνογνωσία στους συναδέλφους υδραυλικούς όπου χρειαστεί, για να υποστηριχθεί όσο καλύτερα γίνεται το έργο».

Παράλληλα, ο κ. Σαπαλίδης ανέφερε πως «ο Σύνδεσμος χρησιμοποιεί πιστοποιημένα μηχανήματα που έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες βλάβες, γιατί ξέρουμε, γιατί αντιμετωπίζουμε συνθήκες απόλυτου παγετού. Όλο το έργο υποστηρίζεται από συνεργάτες μηχανικούς. Ο Σύνδεσμος έχεις τους δικούς του μηχανικούς που επιβλέπουν και καθοδηγούν τις εργασίες».