- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ανακοινώθηκε ο πλήρης συνδυασμός «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»

Αγαπητοί Δυτικομακεδόνες, φίλες και φίλοι,

η παράταξη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη,ανακοινώνει την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας με τους κάτωθι Περιφερειακούς Συμβούλους που διεκδικούν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 88 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που αποτελεί τον μέγιστο δυνατό αριθμό κατάθεσης υποψηφίων από το νόμο. Το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ανά Περιφερειακή Ενότητα με τα βιογραφικά τους είναι διαθέσιμο στο symanaptyxi.gr ή amanatidisg.gr και συνοπτικά στο τέλος του παρόντος.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για το έντονο ενδιαφέρον και υποστήριξη κατάρτισης του συνδυασμού και κυρίως όσους δεν κατέστη εφικτή η συμμετοχή τους, παρά τη θέλησή μας, λόγω του ανώτατου ορίου που έχει τεθεί νομοθετικά.

Ως ανοικτό στην κοινωνία αυτοδιοικητικό σχήμα θα αξιοποιήσουμε τη διάθεση για συμμετοχή των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων αλλά και όσων έχουν ήδη δηλώσει ή θα δηλώσουν στο μέλλον και θέλουν να συνεισφέρουν πλαισιώνοντας την ομάδα γνώσης και προοπτικής για τον τόπο μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ελεύθερα μαζί μας για να συνδράμετε στην κοινή μας προσπάθεια τηλεφωνικά στο 2461022500 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο symanaptyxi@gmail.com.

Πλήρης Συνδυασμός «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»