- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού για την 24η Γιορτή Πιπεριάς

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με συγκλονιστική συμμετοχή και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Πιπερολογίες 2023», που διοργάνωσε στις 18 και 19 Αυγούστου ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού.

Με απόφαση του Δ.Σ. του Μ.Π.Σ. Αετού οι φετινές «Πιπερολογίες» αφιερώθηκαν στην μνήμη του Παναγιώτη Στεργίου, ιδρυτικού μέλους και επί σειρά ετών προέδρου του συλλόγου μας με πλούσια προσφορά στον σύλλογο και στο χωρίο, ο όποιος έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Ο Αετός πλημμύρισε από κόσμο και το προαύλιο του δημοτικού σχολειού αποδείχτηκε πολύ μικρό για να  χωρέσει το πλήθος που κατέφθασε στο χωρίο μας για την «24η  Γιορτή Πιπεριάς».

Το διήμερο των εκδηλώσεων, που συνεχίζονται για 24η χρονιά με στόχο την ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και την προώθηση της πιπεριάς Αετού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η μεγαλύτερη επιβράβευση της συλλογικής μας προσπάθειας, ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες κλίμα.

Το Δ.Σ. του Μ.Π.Σ. Αετού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει λοιπόν:

Κλείνοντας το ευχαριστήριο αυτό σημείωμα θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στην εθελοντική προσφορά δεκάδων συγχωριανών μας, νέων και μεγαλύτερων, που εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, προσφέροντας χρόνο, γνώση, και προσωπικό κόπο για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Χωρίς όλους αυτούς και όλες αυτές δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί μια τόσο επιτυχημένη εκδήλωση!

Τους ανθρώπους αυτούς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς  ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού.

Με τιμή
Το Δ.Σ του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού