- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Μαριάνα Αναστασιάδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Φλώρινα, Τόπος Ζωής Μας»

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού «Φλώρινα, Τόπος Ζωής Μας» του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Μαριάνα Αναστασιάδου.

Η Μαριάνα Αναστασιάδου γεννήθηκε το 1983, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και οι γονείς της είναι ο Βασίλειος Αναστασιάδης και η Χριστίνα Αναστασιάδου. Κατάγεται από την Μελίτη, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των εννέα ετών. Στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένειά της στη Φλώρινα. Από το 2009 μέχρι και σήμερα κατοικεί μόνιμα με τον σύζυγό της, Γεώργιο Δόντσου, αστυνομικό, και τα δυο τους παιδιά 10 και 11 ετών στη Σκοπιά.

Είναι απόφοιτη της σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για 2 έτη μέχρι την πρόσληψή της το 2010 στην Εθνική Τράπεζα, όπου εργάζεται έως και σήμερα.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Τραπεζική από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Λογιστική και Ελεγκτική». Ακόμα, κατέχει πτυχία στην αγγλική και ισπανική γλώσσα, όπως και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.