- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Ανδρέας Θεοφανίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη θα είναι ο Ανδρέας Θεοφανίδης.

Ο Ανδρέας Θεοφανίδης γεννήθηκε το 1965 στο Αρμενοχώρι Φλώρινας, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Βάνα Ιορδάνου, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, και έχει τρία παιδιά, την Φλώρα, την Χριστίνα και τον Λάζαρο.

Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας και εκπαιδευτικός για δεκαπέντε χρόνια σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί, επίσης, για 15 χρόνια ως δικαστικός υπάλληλος στην Εισαγγελία Φλώρινας.

Επιπλέον, έχει πολυετή συμμετοχή και ενεργό ρόλο σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Για δέκα έτη ήταν Πρόεδρος του Αθλητικούς Συλλόγου «Ηρακλής» Αρμενοχωρίου και για πέντε έτη Ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου. Τέλος είναι εν ενεργεία Γραμματέας της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Φλώρινας.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινάει από την ηλικία των είκοσι ετών, ενώ κατά την πενταετία 2014-2019 διετέλεσε Πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Αρμενοχωρίου.