- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Βλαδίμηρος Ι. Παυλίδης (Λάτος) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Φλώρινα, Τόπος Ζωής Μας» του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Γιαννάκη θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Βλαδίμηρος Παυλίδης (Λάτος).

Ο Βλαδίμηρος Παυλίδης γεννήθηκε το 1967 στην Φλώρινα, στην οποία μεγάλωσε και ζει μέχρι και σήμερα. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια, με τον πατέρα του να εκλέγεται για 32 συνεχόμενα έτη στον Δήμο Φλώρινας.

Είναι έγγαμος με την Ιωάννα (Γιάννα) Χατζηαθανασίου, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου «Μορφές» στην Φλώρινα, και πατέρας τριών παιδιών: του Γιάννη, φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, του Λάζαρου και της Μαρίας, μαθητών.
Είναι επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Δ’ Κατηγορίας. Εργάστηκε για 25 συναπτά έτη στο ΚΤΕΛ Φλώρινας σε δρομολόγια εντός και εκτός του νομού. Σήμερα και από το 2015 εργάζεται ως οδηγός μεταφοράς προσωπικού στην εταιρεία ΜΕΤΕ Α.Ε.
Από την πολύχρονη επαγγελματική του πορεία, αλλά και από την προσωπική του ευαισθησία, που τον διακρίνει ως άνθρωπο, έρχεται σε επαφή καθημερινά με εργαζόμενους της πόλης μας και έχει άμεση γνώση των ζητημάτων που απασχολούν την οικογενειακή ζωή, καθώς και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας για θέματα εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης.
Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Φλώρινας αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό  «Φλώρινα, τόπος ζωής μας».