- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας

Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς τούς Βουλευτές κ. Σ. Παπασωτηρίου και κ. Π. Πέρκα τον Αντιπ. κ. Σ. Βόσδου τον Δήμ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ .Β. Γιαννάκη τον Δήμ. ΠΡΕΣΠΩΝ κ. Π. Πασχαλίδη τον πρ.κοιν. ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ Μ. Μάρου, τα Μ.Μ.Ε και τούς κατοίκους της Περιφέρειας μας για τη συνεργασία και την στήριξη στις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2023».

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον Αλέξη Κωστάλα, το Γεν.Νοσοκομείο Φλώρινας, το ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, την Ελλ. Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τον Στρατό μας.

Την Οικογένεια ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ και την κ. Χριστίνα Μουστακλή,

Τους Ομιλητές  κ.κ. Θ. Νικολα’ί’δη, Σ. Κωτσόπουλο, Χρ. Βοσκοπούλου, Ν. Ταμουτσέλη, Β. Μαυροειδάκου, Κριστόφ Κορμπιέ, Ε. Ρίστεβσκι, Κρ. Βελιάνοβ και τον ΄Ελληνα Πρόξενο στο Μοναστήρι Αλ. Βιδούρη.

Τους Μουσικούς και Χορευτές, ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ (τους χοροδιδάσκαλους Γιάννη και΄Ηρα Κωνσταντίνου) τους συνεργάτες από ΑΛΒΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΣΕΡΒΙΑ.

Τους Χορηγούς

ΥΠΠΟΑ (Υπ. Πολιτισμού) -ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ-YΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΥΠΕΞ – ΔΕΗ ΑΕ- ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΣΙΑΔΗΣ – ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ – ΙΔΡΥΜΑ Ι. ΛΑΤΣΗ- -ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΛΙΓΝΙΤ ΑΧΛΑΔΑΣ – LAMDA AE – CHARTWORLD ΛΟΥ ΚΟΛΑΚΗΣ, Π. Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Δ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Δ.ΠΡΕΣΠΑΣ.

Χορηγοί Επικοινωνίας : ΕΡΤ, REAL NEWS, REAL FM.

Η συνεισφορά σας ήταν πολύτιμη και είχε άμεσο αντίκτυπο στην πανελλαδική και καθολική αναγνώριση της μεγάλης επιτυχίας των εκδηλώσεων.

Ευελπιστούμε πως και τα επόμενα χρόνια θα σας έχουμε συνοδοιπόρους και συνεργάτες σε αυτό το μεγάλο πολιτιστικό ταξίδι που ξεκίνησε εδώ και 34 χρόνια από την ακροτελεύτια γωνιά της πατρίδας μας, την Φλώρινα και τις Πρέσπες, και κατακτά κάθε χρόνο όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Με τιμή

για τον Οργανισμό

 Η Πρόεδρος

Χρύσα Μάντση

Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης

Γεώργιος Λιάνης