- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Διαμαντούλα Κρητικού υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμυνταίου με τον συνδυασμό «Με ορίζοντα το μέλλον»

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες:

Η εποχή που διανύουμε και η ερχόμενη πενταετία, είναι μία από τις κρισιμότερες περιόδους από την ίδρυση του Δήμου Αμυνταίου.

Δεν θα σπαταλήσω το χρόνο σας για να συστηθούμε εκ νέου. Στον μικρό τόπο που ζούμε γνωριζόμαστε όλοι λίγο ή πολύ μεταξύ μας.

Υπηρέτησα και υπηρετώ τους συνδημότες και τους συναδέλφους μου από θέσεις ευθύνης τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και σε κεντρικά όργανα του κράτους-με μοναδικό σκοπό την καλύτερη διαβίωση όλων στην επαρχία. Με μοναδικό γνώμονα : ότι για να είσαι εσύ καλά, πρέπει να είναι και οι γύρω σου καλά!

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, η απόφασή μου να έχω ενεργή συμμετοχή έγινε μετά από αρκετή σκέψη. Παρουσία μου στη νυν δημοτική αρχή και ζώντας επί του πρακτέου τα γεγονότα και όλες τις ενέργειες, οδηγήθηκα στην επιλογή της υποψηφιότητας της Συμέλας Γιαννιτσοπούλου.

Προβληματίστηκα πολύ με τα νεοεισερχόμενα (ή και όχι; ) δημοτικά πολιτικά δρώμενα. Συμπορεύομαι στο πλευρό της Μέλης Γιαννιτσοπούλου, επειδή είναι μία γυναίκα που εκτιμώ τη στάση ζωής της , την εργατικότητά της, αλλά και την αποφασιστικότητά της, διότι ΞΕΡΕΙ και έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι ΜΠΟΡΕΙ να κάνει το Δήμο Αμυνταίου…Ανθρώπινο! Είμαι πεπεισμένη πως η Μέλη, είναι ο άνθρωπος που έχει την ικανότητα και το σθένος να υπηρετήσει τον τόπο μας από τη θέση της Δημάρχου!

Θα αγωνιστώ μαζί με μία ομάδα που διακατέχεται από δυναμική. Μία ομάδα ισχυρή. Ταπεινή. Συγκροτημένη και έτοιμη να δουλέψει με αφοσίωση και αυταπάρνηση για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας αξίζουν.

Δεν πιστεύω ότι η ασχήμια παλεύεται με ασχήμια…Παλεύεται με την ομορφιά! Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι διάφοροι άνθρωποι θέλουν να υπηρετήσουν καλούς σκοπούς με άσχημα μέσα.

Επέλεξα το συνδυασμό <<Με ορίζοντα το μέλλον>> γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο : διότι στο πρόσωπό τους αντίκρισα καθαρά βλέμματα με κοινό στόχο!

Γι’ αυτούς τους λόγους, ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να κάνουμε το Στόχο…Πράξη! Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν << πιο Ανθρώπινο Δήμο Αμυνταίου>>!

Διαμαντούλα Κρητικού
Αγρότισσα