- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ερασμία (Έρη) Ιωαννίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε την κ. Ερασμία (Έρη) Ιωαννίδου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Ερασμία (Έρη) Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην πόλη της Φλώρινας, όπου και πέρασε τα μαθητικά της  χρόνια, ενώ σήμερα είναι Οικονομική Σύμβουλος  και Ραδιοφωνική παραγωγός.

Γονείς της είναι ο Ηλίας Ιωαννίδης και η Αναστασία Χαρίση και αδερφή της η Ειρήνη Ιωαννίδου.  Τα χρόνια της φοιτητικής της πορείας τα έζησε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου φοίτησε στο Τμήμα Οικονομικών επιστημών.

Έκτοτε, εργάστηκε στη γερμανική εταιρεία OVB στη συμπρωτεύουσα ως Οικονομική Σύμβουλος, ενώ, παράλληλα, έγραφε κείμενα για ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και για την ΗΧΩ Φλώρινας τα τελευταία δύο χρόνια.  Από πέρυσι μέχρι και σήμερα φιλοξενείται στην ΕΡΑ Φλώρινας κάνοντας συμπαρουσίαση στην  πρωινή εκπομπή «Μέρα – Μεσημέρι» ως ραδιοφωνική εκφωνήτρια.

Τέλος, η αγάπη της για τη γραφή, την οδήγησε στο να προχωρήσει στη συγγραφή του πρώτου της βιβλίου που θα εκδοθεί την επόμενη χρονιά.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχει στον εκλογικό Συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο. Ως νέα γυναίκα ενδιαφέρεται να αγωνιστεί με την παράταξη  αυτή για έναν Δήμο – πρότυπο, που θα αναδείξει, θα προωθήσει και θα διαμορφώσει το όραμα για έναν τόπο πιο ανθρώπινο, πιο ωφέλιμο για όλους μας, γιατί όλοι το αξίζουμε και μαζί το μπορούμε.