- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Γεωργία Στογιαννοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε την κ. Γεωργία Στογιαννοπούλου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Γεωργία Στογιαννοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Είναι κόρη του Χρήστου Στογιαννόπουλου και της Αγορής Καραγεώργου. Διέμεινε μόνιμα στη Φλώρινα, εκτός του τελευταίου έτους, όπου κλήθηκε να αναλάβει τα καθήκοντά της ως εκπαιδευτικός σε Δημοτικό σχολείο του νομού Χανίων.

Το 2018 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας. Έχει συμμετάσχει σε ημερίδες, σεμινάρια, τόσο πάνω στο αντικείμενό της, όσο και σε θέματα που αφορούν τη γενιά της.

Με χαρά και τιμή ανακοινώνει, για πρώτη φορά, την υποψηφιότητά της ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία» του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.

Σε καιρούς που όλα απαξιώνονται, πιστεύει πως ήρθε η ώρα της νέας γενιάς να δηλώσει την παρουσία της στα κοινά. Με αυτές τις σκέψεις επιθυμεί να καταθέσει τις γνώσεις, την όρεξη, τη θέληση και το ενδιαφέρον της, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιοτέρων, και να συμβάλει με τον δικό της τρόπο στην επίλυση των τοπικών ζητημάτων.

Πεποίθηση της είναι, ότι δικαιούμαστε έναν ακόμα καλύτερο τόπο, έναν καλύτερο Δήμο και ένα καλύτερο αύριο για τη Φλώρινα και τα χωριά της και για αυτό επιθυμεί να αγωνιστεί με δύναμη και αισιοδοξία.