- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ιωάννα Μίσσιου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε την κ. Ιωάννα Μίσσιου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Ιωάννα Μίσσιου κατάγεται από την Άνω Υδρούσα, γεννήθηκε στη Φλώρινα το  1986 και είναι κόρη του Οδυσσέα Μίσσιου και της Ελένης Μπανιτσιώτου. Διαμένει μόνιμα στην Φλώρινα και είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Γκελεβίτση, Οδηγό-Αυτοκινητιστή. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο, 4 ετών, και των Οδυσσέα, 1,5 ετών.

Από το 2020 εργάζεται  στο Μικροβιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου της  Φλώρινας  ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων καλύπτοντας τις ανάγκες που προκάλεσε η Πανδημία του Covid-19.

Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Ιατρικών εργαστηρίων από το ΑΤΕΙ Λάρισας, συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο  Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα  Ανθρωπιστικών  σπουδών, όπου το 2020 πήρε το δεύτερο Πτυχίο ως Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Είναι  μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Δ.Μ. στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία σε οργανισμούς/επιχειρήσεις».

Παράλληλα, εφοδιάστηκε  με  πληθώρα επιμορφώσεων παίρνοντας Βεβαιώσεις και Πιστοποιητικά για περαιτέρω εργασιακή εξειδίκευση, όπως πιστοποιητικό γνώσης του συστήματος γραφής τυφλών Braille από το κέντρο Τυφλών Θεσσαλονίκης, Πιστοποιητικά και επιμορφώσεις  στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Ειδική Αγωγή και τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και επιπλέον επιμορφώσεις στην Υγεία και την εκπαίδευση.

Επίσης, έχει  παρακολουθήσει και έχει  λάβει βεβαίωση γνώσης από το πρόγραμμα Πρώτων βοηθειών και γνώσεις ΚΑΡΠΑ από τον Ερυθρό Σταυρό.

Έχει εργαστεί  για αρκετά χρόνια σε Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο της Φλώρινας προσφέροντας τις υπηρεσίες της στους συμπολίτες μας με διακριτικότητα και άριστη επιστημονική γνώση.

Προσέφερε  τις υπηρεσίες της εθελοντικά στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου μας για το χρονικό διάστημα 2014-2015, υιοθετώντας την εθελοντική συνεισφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες της.

Είναι εγγεγραμμένο  μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας, όπως και μέλος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων (Π.Ε.Τ.Ι.Ε.).

Έχει διατελέσει μέλος  πολιτιστικών Συλλόγων της  Φλώρινας, που λειτουργούν ως θεματοφύλακες της παράδοσης  και του πολιτισμού μας διδάσκοντας στους νέους μας τα ήθη και έθιμα της περιοχής.

Κατέρχεται για πρώτη  φορά υποψήφια με Όραμα, Αποφασιστικότητα και Επιμονή για την ανάπτυξη της Φλώρινας, για να κάνουμε την πόλη μας πιο δυνατή οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πολιτισμικά, πάντοτε προς όφελος των πολιτών της.