- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Κατερίνα Ιωάννου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε την κ. Κατερίνα Ιωάννου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Κατερίνα Ιωάννου γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1982, όπου και μεγάλωσε. Είναι κόρη του Ευάγγελου και της Φρειδερίκης Ιωάννου και είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Ζυγομάνη, μηχανικό αυτοκίνητων, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αναστασία, 15 ετών, και τον Ευάγγελο, 7 ετών.

Το 2005 αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας και ο κύριος τομέας των σπουδών της είναι η εμπορία και ο ποιοτικός έλεγχος αγροτικών προϊόντων. Το 2007 πήρε το πτυχίο της στον τομέα «electronic communication». Το 2018 συμμετείχε στα σεμινάρια υγιεινής και τροφίμων στην Πτολεμαΐδα. Από το 2017 μέχρι σήμερα είναι η ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού Φλώρινας «ΔΙΑΝΑ».

Πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στις εκλογές για πρώτη φορά μαζί με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», στοχεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας, για εμάς και τα παιδιά μας. Η αγάπη και το όραμά της για την πόλη στην όποια μεγάλωσε την έφερε στη θέση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου.