- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Κατερίνα Μανουσάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε την κ. Κατερίνα Μανουσάκη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1978 και έζησε εκεί τα πρώτα της 18 χρόνια. Κατόπιν,  επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα με τους γονείς της, Τραϊανό Μανουσάκη και Ελευθερία Γαϊγάνη. Διαμένει στη Φλώρινα, είναι μητέρα 2 παιδιών, του Γιώργου, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και της Μαριαλένας, μαθήτριας Λυκείου.

Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στην εταιρία Holder (Deutsche Telekom). Μιλάει άπταιστα Γερμανικά και Αγγλικά. Αποφοίτησε από Γερμανικό σχολείο, στη συνέχεια, συνέχισε την εκπαίδευση της στην Ελλάδα, όπου απέκτησε και άλλες γνώσεις με πιστοποιήσεις στον τομέα της πληροφορικής, στον τομέα των  μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών και στον τομέα της μηχανολογίας οχημάτων. Παράλληλα, υπήρξε εθελόντρια στο πυροσβεστικό σώμα και εθνοφύλακας στο στρατιωτικό σώμα.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, επιθυμεί να έχει τη δυνατότητα να κάνει πράξη τα όνειρα της γενιάς της για τη Φλώρινά μας. Ο αγώνας για την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας θα δοθεί και με άλλους Φλωρινιώτες, με τους οποίους έχουμε τους ίδιους στόχους, συντασσόμενοι στο πλευρό του Γιάννη Βοσκόπουλου.