- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Μαρία Παραστατίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε την κ. Μαρία Παραστατίδου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Μαρία Παραστατίδουτου Νικολάου είναι 53 ετών και μόνιμος κάτοικος Άνω Κλεινών Φλώρινας. Είναι μητέρα δυο παιδιών, η κόρη της εργάζεται ως εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης και ο γιός της δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα.

Οι σπουδές της αφορούν την εξειδίκευση στον τομέα της Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της κτηνοτροφίας με δική της κτηνοτροφική μονάδα.

Η επιλογή συμμετοχής της στις παρούσες εκλογές έγινε λόγω της  μεγάλης αγάπης που τρέφει για τον τόπο μας, ώστε να βοηθηθεί ο ακριτικός μας Δήμος με δημιουργία νέων ευκαιριών, που θα οδηγήσουν στην εξέλιξή του. Επιπλέον, άλλος ένας λόγος αποτελεί η εστίαση στους τομείς της γεωργίας και κτηνοτροφίας, που αποτελούν από τους πιο σημαντικούς στον ακριτικό Δήμο της Φλώρινας.