- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ολυμπία Κακαράντζα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη θα είναι η Ολυμπία Κακαράντζα.

Η Ολυμπία Κακαράντζα είναι μόνιμη κάτοικος Φλαμπούρου, όπου διαμένει εδώ και 35 χρόνια με τον σύζυγό της Θωμά Γιάντση. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πανέμορφη περιοχή των Πρεσπών και συγκεκριμένα στην κοινότητα Καλλιθέας.

Είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου και εργάζεται ως Λογίστρια-Φοροτεχνικός με άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Β’ Τάξη. Κατέχει πιστοποιητικό Η/Υ σε Προγράμματα MS Office κι έχει καλή γνώση αγγλικής γλώσσας Β2 καθώς και μέτρια γνώση ιταλικής γλώσσας Β1.

Πιστεύοντας βαθιά στην δια βίου εκπαίδευση, έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων μέσω των οποίων απέκτησε επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες με αντικείμενο τη Διοργάνωση – Πολιτιστικών -Επιστημονικών – Αθλητικών Εκδηλώσεων του τομέα Οικονομίας Διοίκησης – Νομικής.

Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς συλλόγους και ομάδες εθελοντισμού κι έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Το Φλάμπουρο» από το 2009 έως το 2015 και μέλος του Δ.Σ. επί σειρά ετών.

Είναι μέλος χορευτικών συγκροτημάτων με αξιόλογες συμμετοχές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.