- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ζωή Σταυρίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Φλώρινα, τόπος ζωής μας» του Βασίλη Γιαννάκη είναι η Ζωή Σταυρίδου.

Η Ζωή Σταυρίδου γεννήθηκε στην Φλώρινα όπου και τελείωσε την υποχρεωτική εκπαίδευση αποφοιτώντας από το 2ο Γενικό Λύκειο. Είναι κόρη του συνταξιούχου τραπεζικού υπαλλήλου Στέφανου Σταυρίδη και της νοσηλεύτριας Χρυσούλας Παπαδοπούλου. Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, Κτηνίατρο στο επάγγελμα-ελεγκτή δημόσιας Υγείας, και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Η Ζωή Σταυρίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Δίκαιο και Πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση» με ειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο.

Εργάζεται ως Δημόσιος Υπάλληλος στο ΔΥΠΑ Φλώρινας (τέως ΟΑΕΔ) και είναι Υπεύθυνη του τμήματος Ασφάλισης. Επίσης, ασχολείται με την έκδοση αποφάσεων ταμείων ανεργίας, μητρότητας και λοιπών παροχών ασφάλισης και του Ευρωπαϊκού ταμείου διασύνδεσης RINA.

Μέσα από την ενασχόλησή της στο Δημόσιο τομέα και συγκεκριμένα στον τομέα κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων, συναναστρέφεται καθημερινά με τους συνδημότες της, γνωρίζοντας τις ανησυχίες τους και ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας.