- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ήφαιστος Φλώρινας: Με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκινά το ταξίδι στην Pre League (video, pics)

Με όνειρα και συγκρατημένη αισιοδοξία για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Pre League Βόλεϊ Ανδρών ξεκινά η νέα χρονιά για τον Ήφαιστο Φλώρινας.

Σε συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε το πλάνο για τη σεζόν, που αναμένεται συναρπαστική. Ο Ήφαιστος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ιστορικές ομάδες από όλη τη χώρα (Άρης, Ηρακλής, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ) και οι υπεύθυνοι της ομάδας της Φλώρινας ζήτησαν τη στήριξη των φορέων και του φίλαθλου κοινού. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, κυκλοφόρησαν και οι νέες κάρτες διαρκείας, με στόχο να ξεπεράσουν το «φράγμα» των 500 καρτών και η ομάδα να ενισχυθεί σημαντικά και να ανταπεξέλθει στα αυξημένα οικονομικά έξοδα της κατηγορίας.

Στη συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Λουκάς, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Τουτζιαράκης, ο προπονητής Σπύρος Γκολίτσης και ο αρχηγός Κώστας Γρηγοριάδης. Παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη, ο πρόεδρος της κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας, αθλητές και μέλη της ομάδας.