- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Χαράλαμπος Σιμηχανίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Χαράλαμπο Σιμηχανίδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Χαράλαμπος Σιμηχανίδης γεννήθηκε στις Κάτω Κλεινές Φλώρινας, είναι συνταξιούχος της Δ.Ε.Η., και είναι παντρεμένος με τη Σπυριδούλα Σιμηχανίδου, υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείο Φλώρινας, καθώς και πατέρας δυο παιδιών, του Γιώργου, που  είναι πιλότος, και της Χριστίνας, που είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών.

Εργάστηκε ως εκπαιδευτής στην ταχύρυθμη σχολή της Δ.Ε.Η. στη Φλώρινα, από την οποία και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάτω Κλεινών για 9 χρόνια, καθώς και Αντιπρόεδρος της κοινότητας για μια τετραετία. Υπήρξε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Γυμνασίου Κλεινών επί σειρά ετών, καθώς και μέλος του Αθλητικού Συλλόγου «Ατρόμητος Κάτω Κλεινών».

Κινητήρια δύναμη για την ενασχόλησή του με τα κοινά είναι η αγάπη του για τη Φλώρινα και η αγωνία του για το μέλλον του τόπου μας. Στόχος του είναι να συμβάλει με την εμπειρία του  στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας  και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.