- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Χαράλαμπος Σταυρίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Χαράλαμπο Σταυρίδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Χαράλαμπος Σταυρίδης γεννήθηκε το 1978 στο Αμμοχώρι Φλώρινας, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι γιος του Πέτρου και της Ανδρομάχης Σταυρίδη και είναι παντρεμένος με την Χρυσή Γιαννακίδου.

Είναι απόφοιτος μέσης εκπαίδευσης με την ειδικότητα του Μηχανολόγου Εγκαταστάσεων και είναι υπάλληλος Δ.Ε.Η.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από νεαρή ηλικία όντας μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Φλώρινας από το 1992. Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε πρόεδρος της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Φλώρινας, ενώ από το 2010 συμμετείχε στην ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας, νυν Δ.Ε.Ε.Π.

Από το 2003 συμμετέχει ενεργά στο Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Η. Π.Ε. Φλώρινας «Λυγκιστής», αποτελώντας μέχρι σήμερα ανελλιπώς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του και εκπρόσωπος στη ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Αναγέννηση Αμμοχωρίου‘’ όπου διετέλεσε και Πρόεδρος.

Η διαχρονική κι έντονη κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική του δραστηριότητα, σε συνδυασμό με την αγάπη του για τον τόπο, στάθηκαν αφορμή για τη συστράτευσή του με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» για να κάνει πράξη το όραμά του για την ευημερία της Φλώρινας του σήμερα και του αύριο.