- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Χρήστος Δεληγιώργης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Χρήστο Δεληγιώργη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Χρήστος Δεληγιώργης γεννήθηκε στη Μελίτη Φλώρινας το 1966 και γονείς του ήταν οι αείμνηστοι Βασίλης και Σοφία Δεληγιώργη. Μένει στη Φλώρινα, είναι παντρεμένος με την Στέλλα Μηνά και έχει τρία παιδιά τον Βασίλη, τον Άγγελο και την Σοφία.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Φλώρινας με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων και αυτοματισμού. Ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ έως το 2022, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Διατέλεσε για μια δεκαετία Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ «ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ» και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους και υπερασπίστηκε τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους ως Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για τέσσερα χρόνια. Συμμετείχε, επίσης, στο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ», όπως και σε πολλές επιτροπές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ. Η πορεία αυτή του προσέδωσε τα εφόδια και την εμπειρία, ώστε να δηλώνει άριστος γνώστης των ενεργειακών ζητημάτων και των αναγκών των εργαζομένων.

Κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Μελίτης. Η αγάπη του για τον τόπο μας και η διάθεσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι η αιτία που συμμετέχει εκ νέου στις δημοτικές εκλογές, ώστε να αποκτήσει η αγαπημένη μας Φλώρινα όλα αυτά που της αξίζουν.