- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Γεώργιος Καποδίστριας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Γεώργιο Καποδίστρια, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Γεώργιος Καποδίστριας γεννήθηκε το 1978 στη Φλώρινα, όπου μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Δημοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες: την Βασιλική και την Μαριάμ.

Είναι Δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται επί δεκαεπτά (17) συναπτά έτη στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β), όπου προσφέρει με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες του στη φροντίδα και την άμεση διάσωση του δοκιμαζόμενου ανθρώπου.

Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές σπουδές του, έλαβε τρία πτυχία Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: α) ως Διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου (Ε.Κ.Α.Β), β) Νοσηλευτικής τραυματολογίας, και γ) ως Διοικητικό και Οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων.

Από το 2010 είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C), το οποίο παράγει οδηγίες – εκπαιδεύσεις σχετικά με την καρδιακή ανακοπή.

Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, γιατί η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του και τα προβλήματά τους, αλλά και η επιθυμία του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου της Φλώρινας, αποτελούν τα μοναδικά του κίνητρα, ενώ η εμπειρία και η τεχνογνωσία του τον καθιστούν ικανό να προσφέρει στα κοινά.

Με την κάθοδό του στον πολιτικό στίβο με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Γιάννη Βοσκόπουλου απευθύνει σε όλους τους συνδημότες του πρόσκληση για μια στοχευμένη συλλογική πορεία και ένα κοινό αγώνα, που θα οδηγήσει τον Δήμο Φλώρινας στην οδό της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου.