- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Γεώργιος Σταύρου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Πορεία»

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Γεώργιο Σταύρου (Κούδα), υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Γεώργιος Σταύρου είναι παντρεμένος με τη Θωμαή Κωνσταντινίδου και έχουν δύο παιδιά το Χρήστο και την Αθηνά.

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Λογιστικής και τελεί Διευθυντής στον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Φλώρινας». Ταυτόχρονα, ασκεί το επάγγελμα του λογιστή έχοντας δικό του λογιστικό γραφείο στο Αμμοχώρι Φλώρινας. Κατά τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του «Μ.Ε.Α.Σ. Απόλλων Αμμοχωρίου», στον οποίο συμμετείχε και ως ποδοσφαιριστής. Ταυτόχρονα, αγωνίστηκε και στην ποδοσφαιρική ομάδα της «Ε.Π.Σ. Φλώρινας».

Έχει ενεργή δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Περάσματος (Καποδιστριακός). Επίσης έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φλώρινας (Καλλικρατικός), στον οποίο υπηρετεί έως σήμερα. Αποφάσισε να συνεχίσει τη δραστηριοποίησή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με τον Γιάννη Βοσκόπουλο και την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», με σκοπό να εργαστεί ακόμα πιο δυναμικά για το καλό του Δήμου μας.