- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο Ιωάννης Στεφανίδης υποψήφιος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Υδρούσας

Αγαπητοί μου συγχωριανοί

τελειώνοντας μια δύσκολη αλλά πολύ δημιουργική και όμορφη θητεία, γνωρίζω πολύ καλά πως δεν κατάφερα να κάνω τα πάντα όμως σας διαβεβαιώνω πως προσπάθησα και πάλεψα με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό χωρίς να ξεχωρίσω απολύτως κανέναν.

Έχοντας το σθένος να σας κοιτώ στα μάτια σήμερα σας ανακοινώνω πως στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είμαι εκ νέου Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Υδρούσας με τον συνδυασμό Φλώρινα Τόπος Ζωής μας του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιο κ. Βασίλειο Γιαννάκη.

Σας ζητώ να με στηρίξετε και να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου για δεύτερη φορά ώστε να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας και να προσφέρω στο όμορφο χωριό μας.

Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Γιαννάκη για την άριστη συνεργασία και την στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο, τους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας, τους φίλους μου και τους συγχωριανούς μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν καθημερινά!!!!